• Home
  • Новини
  • Керівник ПАТ «Центренерго» з робочою поїздкою відвідав Трипільську ТЕС
Керівник ПАТ «Центренерго» з робочою поїздкою відвідав Трипільську ТЕС

Олександр Корчинський, який нещодавно призначений на посаду в. о. генерального директора ПАТ «Центренерго», розпочав цикл ознайомлювальних поїздок по відокремлених підрозділах компанії. 17 червня відбувся перший робочий візит на Трипільську ТЕС.

Програма візиту включала огляд основного та допоміжного обладнання котлотурбінного цеху, установок очистки димових газів. Директор Трипільської ТЕС Петро Кравець показав побудовану установку десульфуризації на енергоблоці ст.№2 з роз'ясненням експлуатаційних можливостей та невирішених питань.

Керівник відвідав паливно-транспортне господарство ТЕС, познайомився з персоналом лабораторії якості вугілля. Особливу увагу було приділено питанням транспортування, зберігання вугілля на складі і стану карт золовідвалів, їх відповідність вимогам екологічних, протипожежних та інших норм, які забезпечує безпечну для життя і здоров'я людей експлуатацію електростанції.

Не залишив байдужим Олександра Корчинського і музей Трипільської ТЕС.

За результатами робочої поїздки були поставлені завдання, загострено увагу на основних проблемних моментах, які вирішуватися будуть спільно, як запевнив керівник.