• Home
  • Новини
  • На ПАТ «Центренерго» запроваджено заходи захисту персоналу під час карантину
На ПАТ «Центренерго» запроваджено заходи захисту персоналу під час карантину

Розуміючи свою відповідальність за безперебійне виробництво електроенергії, що є життєзабезпечуючим фактором під час загострення епідемічної ситуації в країні, на ПАТ «Центренерго» запроваджено ряд попереджувальних заходів для запобігання поширенню коронавирусу серед працівників та збереження здоров’я і працездатності персоналу. Наказом по Товариству створено Оперативний координаційний штаб із профілактики поширення коронавірусу COVID-19 для управління ситуацією на відокремлених підрозділах Товариства під головуванням Члена Дирекції (Директора) Ярослава Громка.

Штабом періодично проводяться засідання та коригується робота на підприємстві. Направлено ряд рекомендаційних листів щодо організації та поведінки персоналу в сім’ї та побуті. Направляються на карантин особи, які прибули із закордонних поїздок, або відвідували західні регіони України і ведеться контроль за членами їх сімей.

На період карантину персонал підприємства переведено на інші графіки роботи, частково на дистанційний режим. Для співробітників, які забезпечують виробничі процеси (вахтовий персонал відокремлених підрозділів), забезпечено вимір температури на прохідних і контроль фізіологічного стану на робочих місцях. Заборонено допуск на територію відокремлених підрозділів відвідувачів та працівників з підвищеною температурою чи ознаками респіраторних захворювань.

Весь персонал відокремлених підрозділів забезпечений засобами захисту органів дихання, посилено режим прибирання та дезінфекції у приміщеннях, лікарі та медичний персонал на ТЕС у режимі постійного чергування. Всі фельдшерські пункти забезпечені у необхідній кількості засобами індивідуального захисту (захисні маски, окуляри, рукавички), дезінфекційними та засобами вимірювання температури.

Регулярно проводиться роз’яснювальна робота серед працівників щодо заходів попередження зараження на коронавірус, а також щодо порядку дій у разі виявлення ознак захворювання.

На час карантину скасовано проведення масових заходів, відряджень, навчальних заходів.

ПАТ «Центренерго» уважно слідкує за перебігом подій і приймає рішення відповідно до вимог влади, рекомендацій Міністерства охорони здоров'я України та Всесвітньої організації охорони здоров'я.

У Товаристві сподіваються, що комплекс вжитих заходів сприятиме покращенню епідемічної ситуації та дозволить знизити ризики масового поширення інфекції.