• Home
  • Новини
  • ПАТ «Центренерго» щиро вітає всіх з Днем державного прапора і Днем Незалежності України!
ПАТ «Центренерго» щиро вітає всіх з Днем державного прапора і Днем Незалежності України!

29 років минуло з того часу як Україна виборола право бути незалежною державою, втіливши в життя мрію багатьох поколінь жити вільно і бути господарями на своїй землі.

Український народ пройшов шлях державотворення ще від часів Богдана Хмельницького, надихаючись вірою мудрого політика Івана Мазепи, дороговказом творця першої української конституції Пилипа Орлика, силою праведного слова Великого Кобзаря, та всіх легендарних героїв, що запалили ідею національної свідомості, підтримали і відродили інтерес до українського духу, до української мови, культури, заклавши поколінням віру в те, що Україна буде незалежною.

Часи змінюються, але боротьба за незалежність не припиняється і зараз. Ціна за прагнення нашого народу до гідного життя у своїй цілісній та суверенній державі оплачується кров’ю найкращих синів і дочок України. Ми вшановуємо їхню жертовність і їхній подвиг.

Творення історії країни, її сьогодення і майбутнього - обов’язок кожного з нас. Своєю самовідданою працею та високою громадянською відповідальністю енергетики також сприяють розвитку економічної та енергетичної незалежності України.

З нагоди великих державних свят бажаємо українцям мудрості, злагоди, щедрої долі та добра. Нехай радість і достаток будуть у кожній оселі. А над усією Україною простягнеться чисте мирне небо!

Слава Україні!