• Home
  • Новини
  • ПАТ «Центренерго» з глибоким смутком сповіщає про непоправну втрату
ПАТ «Центренерго» з глибоким смутком сповіщає про непоправну втрату
30 липня 2020 року, на 46-му році, після важкої хвороби передчасно пішла з життя член Дирекції – Головний бухгалтер (Директор) компанії  ЗАВАЛЬНЮК ІРИНА ОЛЕКСАНДРІВНА.

Сумна звістка пекучим болем відгукнулася в серці кожного, хто знав Ірину Олександрівну. Пішла у вічність людина, безмежно віддана справі, справедлива та порядна, світла і чуйна.

Весь професійний і життєвий шлях Ірини Олександрівни нерозривно пов’язаний із ПАТ «Центренерго». Зробивши свої перші кроки у професії після закінчення КНУ ім. Т. Шевченка на посаді економіста ПАТ «Центренерго», Ірина Олександрівна Завальнюк завдяки своїй високій професійності, наполегливості, відданості роботі і колективу, в якому працювала, досягла найвищих результатів.

Користуючись незаперечним авторитетом та повагою серед колег і друзів, завжди залишалася доброзичливою та уважною колегою, керівником та жінкою.

Неодноразово за сумлінну працю нагороджена численними грамотами та відзнаками, отримала знак «Відмінник енергетики України».

Колектив ПАТ «Центренерго» розділяє біль тяжкої втрати з рідними Ірини Олександрівни ЗАВАЛЬНЮК та висловлює глибоке співчуття.

Хай Господь прийме її світлу душу і дає близьким сили пережити це горе.

Вічна пам’ять!