Перемогли найсильніші


28-29 вересня п. р. в спортивно-оздоровчому комплексі Зміївської ТЕС (смт. Слобожанське) пройшли змагання між командами структурних підрозділів ПАТ «Центренерго». Захід проходив з ініціативи та за підтримки Адміністрації і Ради профкомів ПАТ «Центренерго».

Популяризація фізичної культури і спорту, пропаганда здорового способу життя серед співробітників, реалізація потреби в спілкуванні, в приємному відпочинку, що в свою чергу сприятливо позначається на психологічному кліматі в колективах і продуктивності праці - такі цілі ставили перед собою ініціатори спортивного свята.

У спорті кожне змагання - свято. Тут все: і видовищність, і емоційність, і драматичність спортивної боротьби. А змагання між колегами, та ще й енергетиками - значна спортивна подія. Такі змагання стали вже традиційними для колективу ПАТ «Центренерго», вони проходять щорічно і збирають все більше учасників.

Протягом двох днів в спортивно-оздоровчому комплексі п'ять команд - Вуглегірської ТЕС, Зміївської ТЕС, Трипільської ТЕС, Апарату управління «Центренерго» та ВП «Ременерго» змагалися за першість у чотирьох видах спорту - шахах, шашках, настільному тенісі та міні-футболі.

У цих змагань вже склалися свої чудові традиції. Одна з них - урочисте відкриття свята, у якому взяли участь в.о. генерального директора ПАТ «Центренерго» Коземко О.М., голова Ради профспілкових комітетів ПАТ «Центренерго» Шевчук О.І., директор Зміївської ТЕС Бабенко І.А., голова ППО Зміївської ТЕС Омельченко Г.П., голова Комсомольської селищної ради Діхтяр Д. М.

Перед початком змагань виступив в. о. генерального директора Олег Миронович Коземко, відзначив важливість проведення таких заходів і побажав учасникам успіхів і нових перемог. Взявши слово голова Ради профспілкових комітетів Шевчук О.І., побажав учасникам удачі і висловив надію на нові спортивні досягнення.

Такі заходи традиційно привертають безліч уболівальників, і це, безсумнівно, підтримує дух суперництва і надихає учасників змагань.

На трибунах панувало радісне пожвавлення. Вболівальники спостерігали за ходом подій. Більш спокійна і менш азартна атмосфера супроводжувала гру з настільного тенісу, шахів та шашок. Цьогоріч в цих видах спорту змагалася і прекрасна половина колективу Товариства - чудові жінки, які намагалися не поступитися чоловікам і принести перемогу своїм командам.

Особливе хвилювання, напруга в учасників і уболівальників викликали фінальні ігри команд з міні-футболу. За призові місця боролися команди Трипільської ТЕС, Вуглегірської ТЕС і Зміївської ТЕС.

«Цікавими і такими, що запам'ятовуються були всі види змагань, всі учасники проявили свої вміння, завзятість, майстерність, наполегливість, волю, командний дух», - зазначив директор Зміївської ТЕС І.А. Бабенко, підбиваючи підсумки змагань. Але, як і належить, перемогли найсильніші. Явна перевага в турнірі з міні-футболу, шашок, шахів мала команда Зміївської ТЕС. А ось в настільному тенісі сильніше була команда Вуглегірської ТЕС. Трохи їм поступилася команда Апарату управління.

За підсумками змагань команда Зміївської ТЕС завоювала 1-е місце за трьома видами спорту і нагороджена грамотами, медалями та перехідними Кубками ПАТ «Центренерго» з міні-футболу, шашок та шахів. Колекція спортивних нагород Вуглегірської ТЕС поповнилася перехідним Кубком ПАТ «Центренерго» з тенісу, а також Кубком і медалями за 2-е місце в шаховому турнірі, шашках та міні-футболі. Сходинкою нижче спортивного п'єдесталу стала команда Апарату управління, завоювавши 2-е місце в іграх з настільного тенісу, 3-е місце - в шашках. Кубками, грамотами та медалями за 3-е місце в турнірах з міні футболу та шахів нагороджена команда Трипільської ТЕС. Пам'ятні грамоти за участь в змаганнях вручені команді ВП «Ременерго».

Призовими Кубками були відзначені і «Кращі гравці команд з міні-футболу»: від команди Апарату управління - Трохименко Анатолій, від команди Зміївської ТЕС - Домнич Сергій, Вуглегірської ТЕС - Пулібаба Євген, Трипільської ТЕС - Смирнов Євген, ВП «Ременерго» - Буряк Віталій.

Кубком «Кращий бомбардир турніру» нагороджений гравець команди Зміївської ТЕС Чеховської Віталій.

Можна з упевненістю сказати, що такі спортивні зустрічі сприяють зміцненню дружби, згуртованості, плідній співпраці між колективами структурних підрозділів ПАТ «Центренерго», а ще вони стали доброю традицією в історії ПАТ «Центренерго».

І. ЖАРАЯ

редактор газети трудового колективу 
Зміївської ТЕС ПАТ "Центренерго" "Енергетик"