• Home
  • Новини
  • Пішов з життя головний інженер Вуглегірської ТЕС Панков Сергій Васильович
Пішов з життя головний інженер Вуглегірської ТЕС Панков Сергій Васильович
Колектив ПАТ «Центренерго» поніс велику втрату. 23 травня 2019 року на 67 році пішов з життя Заслужений енергетик України, головний інженер Вуглегірської ТЕС, 
 Панков Сергій Васильович.

Понад 43 роки життя Сергій Васильович присвятив роботі на Вуглегірській ТЕС, з яких 17 років працював на посаді головного інженера. Всі знали його як професіонала, фахівця, по-справжньому відданого своїй справі, людину з великої літери. В самі найтяжчі для Вуглегірської ТЕС часи і в найвідповідальніші моменти роботи електростанції він завжди був готовий до дій. Його професійні якості, значний досвід, компетентність і впевненість у результаті вели за собою колектив. Він вчив, надихав, виховав цілу плеяду професіоналів, які сьогодні забезпечують надійну роботу Вуглегірської ТЕС.

За самовіддану, сумлінну працю був відмічений галузевими нагородами. У 2015 році за вагомі трудові здобутки присвоєно звання Заслужений енергетик України.

Дуже болісно, що такі висококваліфіковані фахівці, такі прекрасні люди залишають наші ряди. Ми віримо, що зерна любові до своєї справи, відповідальності та добра, посіяні Панковим Сергієм Васильовичем у серцях усіх, хто знав його особисто, дадуть благодатні сходи.

Пішла з життя людина, чиє ім'я назавжди вписане в історію Вуглегірської ТЕС і ПАТ «Центренерго».

Трудовий колектив ПАТ «Центренерго» розділяє біль втрати і висловлює глибоке співчуття рідним і близьким.

Почуття щирої вдячності і пам'ять про Сергія Васильовича назавжди залишаться в серцях усіх працівників ПАТ «Центренерго».

 

Світла пам'ять Панкову Сергію Васильовичу!