• Home
  • Повідомлення
  • Повідомлення про відкрите обговорення проекту змін до інвестиційної програми Зміївської ТЕС у сфері теплопостачання на 2017 рік
Повідомлення про відкрите обговорення проекту змін до інвестиційної програми Зміївської ТЕС у сфері теплопостачання на 2017 рік


Зміївська ТЕС ПАТ «Центренерго» повідомляє про те, що  20 жовтня 2017 року відбудеться відкрите обговорення проекту змін до інвестиційної програми у сфері теплопостачання на 2017 рік за адресою: Харківська обл., Зміївський р-н, смт Слобожанське, вул. Миру, 7.

Пропозиції та зауваження щодо змін до Інвестиційної програми, а також заявки для участі у відкритому обговоренні приймаються в паперовому вигляді за адресою:  63460 Харківська обл., Зміївський р-н, смт. Слобожанське, вул. Миру, 7, 63460 Харківська обл., Зміївський р-н, смт. Слобожанське, Балаклійське шосе 2 або в електронному вигляді на адреси: [email protected][email protected].

Пропозиції та зауваження до оприлюднених документів мають бути обґрунтовані та надаватися до 19 жовтня 2017 року. Зауваження та пропозиції, що будуть надіслані після 19жовтня 2017 року, а також анонімні зауваження та пропозиції не будуть реєструватись та розглядатися.