• Home
  • Новини
  • Різдвяними колядками та щедрівками зичили добробуту та процвітання
Різдвяними колядками та щедрівками зичили добробуту та процвітання

Вихованці самодіяльних колективів Світлодарського міського Палацу культури з традиційним щедруванням завітали до Вуглегірської ТЕС в день святкування Старого Нового року. Щедро посіваючи зерном достатку і добра, діти різдвяними колядками та мелодійними українськими щедрівками віншували, зичили здоров'я і наснаги, миру і злагоди, добробуту та процвітання. Не залишили поза увагою нікого - а ні тих, хто працює в інженерно-побутовому корпусі, а ні працівників хімічного та автотранспортного цехів, а ні директора та головного інженера. 

Лунали радісні щедрівки з побажаннями, щоб наступний рік був по-справжньому щедрий на все добре. Працівники Вуглегірської ТЕС щедро дякували дітям за колядки і щедрівки та бажали їм щастя, радості, успіхів у навчанні.

Після Вуглегірської ТЕС щедрувальники навідалися у відділ житлово-комунальних послуг ВТЕС, КП "Вєста", виконком міської ради та побажали працівникам гарного року. 

Такі добрі звичаї як колядування, щедрування – це не просто старовинні обрядові дійства, а добрі традиції, які вирізняють нас своєю самобутністю, об'єднують усіх нас у велику дружню родину.