• Home
  • Новини
  • ТЕС Центренерго працюють в штатному режимі
ТЕС Центренерго працюють в штатному режимі

На сьогодні всі ТЕС ПАТ «Центренерго» працюють в штатному режимі і забезпечують безперебійне постачання електроенергії згідно виробничих планів та команд диспетчерського центру НЕК «Укренерго».

На всіх електростанціях компанії задіяно вахтовий персонал, який необхідний для забезпечення виробничих процесів ТЕС. Для решти працівників, з метою  мінімізації ризиків, забезпечено режим віддаленої роботи. Енергетики працюють з повною самовіддачею.

Розуміючи всю міру відповідальності, керівництво компанії прикладає максимум зусиль для забезпечення ефективної роботи генерації в тісній координації з Міністерством енергетики України та Урядом.

На сьогодні електростанції мають достатні обсяги палива для ефективної роботи під час проходження ізольованого режиму та завершення опалювального періоду. Станом на 24 лютого на складах ТЕС накопичено  близько 185 тис. тонн вугілля.

Персонал підготовлений до роботи в критичних умовах, проведено позапланові інструктажі та протиаварійні тренування, організовано цілодобове чергування керівного складу персоналу та аварійних ремонтних бригад.

Ми – працюємо, забезпечуючи теплом і світлом будинки українців. Діємо спокійно і злагоджено.