• Home
  • Новини
  • Трипільська ТЕС відзначила 50 років із дня запуску першого енергоблоку
Трипільська ТЕС відзначила 50 років із дня запуску першого енергоблоку
З приводу ювілейної дати – 50-річчя однієї з найпотужніших електростанцій Київської області Трипільської ТЕС та професійного свята – Дня енергетика, 20 грудня 2019 року в оновленій залі ПК «Енергетик» м. Українка відбувся святковий концерт-привітання для ветеранів та працівників станції.

Урочисту подію було відкрито феєричним виступом танцювального колективу «Zaira», після чого ведучі надали слово Петру Павловичу Кравцю, директору Трипільської ТЕС. Він детально та палко розповів, як станція починала свою роботу та про особливості її функціонування сьогодні. Директор також подякував усім, хто вклав свою працю на початку роботи станції і побажав здоров’я, благополуччя і миру, адже були часи, коли станція працювала в непростих умовах.

Вечір був наповнений приємною атмосферою спогадів, які втілювались у фото-презентаціях перших знімків, зроблених на станції. В такій атмосфері пройшли виступи ветеранів-першопроходців, одним з яких був Сябер Микола Олексійович, перший генеральний директор ПАТ «Центренерго». Микола Олексійович згадав про свої незабутні роки роботи з колективом Трипільської ТЕС і побажав нинішньому поколінню енергетиків здоров’я і благополуччя.

До привітань із щирими словами приєднався виконуючий обов’язки генерального директора ПАТ «Центренерго» Потапенко Володимир Іванович. У своєму виступі він привітав всіх працівників електростанції,  згадав колективи енергетиків від перших керівників підприємства, що заклали міцний фундамент надійної роботи, і до молодих фахівців, які прийшли зараз на зміну ветеранам галузі, які своєю щоденною сумлінною працею створили стійке, сильне і надійне підприємство, яке стало вагомою частиною енергетичної системи України.

Керівник висловив слова глибокої вдячності всьому трудовому колективу Трипільської ТЕС за нелегку працю і вірність обраному шляху та побажав всім, чиїми силами створювалася станція, і хто примножував її потенціал миру і впевненості в завтрашньому дні, стабільної і безаварійної роботи, міцного здоров'я, благополуччя та втілення найсміливіших сподівань. 

До програми святкування також увійшло багато музичних і танцювальних поздоровлень від різних колективів, привітання сімейних династій, що покоління за поколінням працювали на станції, вручення подарунків, нагородження найкращих працівників за успішну і плідну роботу і багато теплих слів від адміністрації м. Українка, представників Вуглегірської, Зміївської ТЕС, Ременерго та інших гостей свята.