• Home
  • Новини
  • Вітаємо з Днем захисників і захисниць України!
Вітаємо з Днем захисників і захисниць України!

14 жовтня у День Українського козацтва українці вітають військовослужбовців, ветеранів, представників різних силових структур, що боронили кордони України, нашу незалежність, територіальну цілісність й досі беруть участь у бойових діях на території проведення операції Об’єднаних сил, усіх захисників України незалежно від службового становища, звання та статі.

Найкращі традиції захисників минулого успадкували бійці сучасних Збройних сил України. Більше чотирьохсот тисяч українців стали до лав Збройних Сил, Національної гвардії, правоохоронних органів і добровольчих формувань, щоби відстояти незалежність та територіальну цілісність України. Серед них понад двадцять тисяч українських жінок, прекрасних, тендітних дівчат, які готові стояти до кінця за ті цінності, в які вони вірять, за свої сім’ї, за своє майбутнє. Під час мобілізації та добровільно для участі в АТО/ООС на Донбасі на військову службу вступило шістдесят два працівника ПАТ «Центренерго».

Ми дякуємо тим, хто піддаючи своє життя небезпеці, захищав і захищає нашу Україну та бажаємо міцного здоров’я, надійних тилів і благополуччя у родинах. Нехай вас надійно оберігає Покрова Божої Матері!

Ми пам'ятаємо Героїв, які не повернулися, відстоюючи суверенітет України. Цей подвиг назавжди залишиться наших у серцях!

В цей святковий день бажаємо всім нам миру задля процвітання нашої України!