• Home
  • Новини
  • Зміївська ТЕС визнана кращим роботодавцем року з охорони праці серед підприємств Харківщини
Зміївська ТЕС визнана кращим роботодавцем року з охорони праці серед підприємств Харківщини
Наприкінці травня 2019 року в рамках Всесвітнього дня охорони праці в Харківській області проведено конкурс на звання «Кращий роботодавець року з охорони праці» під девізом «Безпечне та здорове майбутнє праці».

У конкурсі взяли участь понад 30 підприємств Харківщини. Переможцями конкурсу визначалися підприємства-учасники конкурсу з найнижчим рівнем виробничого травматизму і професійної захворюваності, де забезпечено ефективне функціонування системи управління охороною праці, створено безпечні та здорові умови праці, організовано проведення спеціальних медичних оглядів та навчання з охорони праці, впроваджуються заходи з формування в колективі культури праці та інше. Переможці конкурсу визначались в номінаціях – підприємства з чисельністю працюючих до 100 осіб, від 101 до 1000 осіб, більше 1000 осіб. 

«Кращим роботодавцем року з охорони праці» серед підприємств  з середньообліковою чисельністю більше 1000 осіб визнано Зміївську ТЕС ПАТ «Центренерго». В цій же номінації друге місце отримало державне підприємство «Ізюмський приладобудівний завод», третє  місце - ТОВ «Фармацевтична Компанія «Здоров’я».

5 червня 2019 року у Департаменті соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації в урочистій атмосфері Диплом за перемогу в конкурсі та пам’ятний знак було вручено директору  Зміївської ТЕС Ігорю Анатолійовичу Бабенко.


Вітаємо колектив із заслуженим визнанням.