Корпоративні видання

Живи та працюй в Україні!

14.05.2018 Обухівський міськрайонний центр зайнятості продовжує проведення ряду заходів в рамках загальнообласної акції під гаслом «Живи та працюй в Україні!». Щоб підвищити престиж робітничих професій та ознайомити учнів з роботою одного з провідних підприємств Обухівщини 18 квітня 2018 року організовано та проведено для 29 учнів 8-А та…Читати далі →

Енергетик 2016 року

13.01.2017 Вже багато років поспіль в м.Українка проходить церемонія «Людина року» під час якої відзначають людей, що відіграють важливу суспільно-політичну роль у нашому житті, є прикладом мужності, правильності вчинків чи звитяжної трудової діяльності. З року в рік відзначають кращих у різних сферах життєдіяльності міста: освіті, охороні…Читати далі →

Светлодарским малышам подарили новогоднюю сказку

10.01.2017 Уже много лет дети энергетиков Углегорской ТЭС и всех жителей Светлодарска приходят во Дворец культуры на новогодние спектакли, утренники, концерты, и получают огромное количество положительных эмоций.В этом году детская новогодняя программа была достаточно обширной. Началась она ещё в День Святого Николая, когда в Светлодарский…Читати далі →

Засідання робочої групи з питань екології та енергоефективності на ТпТЕС

4.07.2016 24  червня на Трипільській ТЕС відбулося засідання робочої  групи з питань екології та енергоефективності за участі уповноважених працівників електростанції, депутатів Української міської ради, представників виконкому, громадськості, юридичної компанії "Імператив-плюс", швейцарського фонду "Скорочення ризиків", викладачів…Читати далі →

Делегація «Делойт і Туш США» завітала на ТпТЕС

4.07.2016       16 червня на Трипільську ТЕС завітала делегація компаній: «USAID» та «Делойт і Туш США», яка займається наданням послуг Фонду державного майна України (Далі – ФДМУ) з консультаційної підтримки ефективної та прозорої приватизації 6 обленерго та ПАТ "Центренерго".В ході візиту представники компаній зустрілись з директором…Читати далі →

С днем рождения, Комсомольский!

5.10.2015 Комсомольский – удивительный поселок. Несмотря на свой молодой возраст, он обладает рядом неповторимых черт – компактностью, чистотой, уютом, радушием, гостеприимством, особым настроем. Но главное достояние поселка – люди – талантливые, трудолюбивые, крепко любящие свою маленькую родину.26 сентября жители Комсомольского и его…Читати далі →