Корпоративні видання

Всі наші досягнення творять люди

25.12.2012 Напередодні професійного свята – Дня енергетика- кореспондент «Д.Е.» поспілкувався з директором ТпТЕС Петром Павловичем Кравцем з приводу того чим запам’ятається рік, що минає, якими здобутками може пишатися сім’я енергетиків, які завдання ставить на майбутнє. - 2012 рік і для нас, і для енергетиків України був нелегким. Через низькі…Читати далі →

З 45-річчям, місто над Дніпром!

6.09.2012 43 роки відсвяткувала станція з дня пуску першого енергоблоку і 45 років святкує місто Українка. Станція і місто – супутники, нероздільні частини одного цілого. Для людини 45 років – середина життя, а для міста – це ще молодий вік. Проте за 45 років місто склалося, відбулося і ідентифікується як місто енергетиків, як місто, що знаходиться…Читати далі →

Трипільська ТЕС - одна з надійних і економічних електростанцій

18.06.2012 Всі працюючі на нашому підприємстві, безперечно, є його патріотами. Станція для більшості є другою домівкою, де проходить значна частина усвідомленого, творчого життя, а не лише трудових буднів. Кожен з нас пишається тим , що ТпТЕС є однією з найпотужніших теплових електростанцій України. Її потужність складає 1800 МВт, котрі забезпечують…Читати далі →

Забезпечуючи стабільне енергопостачання