Вітання з Днем Енергетика

22.12.2011

Шановні колеги, дорогі друзі!

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята - Дня енергетика!

Символічно, що свято відзначається 22 грудня - у найкоротший світловий день в році, коли ніч довша за день і міста раніше запалюють вогні, немов нагадуючи про свято енергетиків, робота яких - дарувати людям світло і тепло.

Аналізуючи шлях, який ми пройшли 2011 році, ми можемо впевнено заявити, що маємо підстави для професійної гордості. За минулий рік нам вдалося поліпшити техніко-економічні показники й істотно знизити споживання газу. Ми успішно забезпечуємо безперебійне постачання споживачів тепловою та електричною енергією. Безумовно, це було б неможливо без грамотної, професійної, самовідданої праці колективу. Попереду ще багато нової масштабної роботи, треба багато чого зробити і ніякі труднощі не повинні і не зможуть перешкодити здійсненню намічених планів.

Енергетика - це галузь, де велике невіддільне від малого. Розпочавшись з маленької лампочки, вона сьогодні стала одним з глобальних чинників розвитку людства. Вона вхожа в кожен будинок і є рушійною силою потужних виробництв. Про неї говорять з найвищих трибун і в маленьких дворах. Вся грандіозна сила великої енергетики створена для людини. І творять її виключно люди. Це їхня праця змушує працювати складний технологічний організм з сотнями сердець-електростанцій.

Завдяки відданості професії, майстерності, любові працівників до підприємства вдається вирішувати багато проблем сьогоднішнього дня і з упевненістю дивитися в день завтрашній. Тільки спільними зусиллями - директора і робітника, економіста і технолога, юриста і механіка - ми зможемо зробити «Центренерго» одним з кращих підприємств енергетичного комплексу.

Нинішнє покоління енергетиків гідно продовжує традиції своїх попередників та вчителів. Ми пам'ятаємо історію, спираємося на минуле в сьогоденні і беремо досвід для майбутнього. Ми свято шануємо свої професійні традиції, закладені ветеранами галузі. Сьогодні ми адресуємо їм особливі слова вдячності за самовіддану та чесну працю. Прийміть від сьогоднішнього багатотисячного колективу "Центренерго" найщиріші побажання міцного здоров'я, щастя та довголіття!

Шановні енергетики! У день нашого професійного свята і напередодні Нового 2012 року дозвольте сказати щирі слова подяки за вашу важку, але вкрай важливу для України працю. Прийміть побажання міцного здоров'я, благополуччя, удачі та успіхів у нових проектах! Нехай надійнішою опорою в житті залишаються сім'я, рідні та друзі, а світло і тепло завжди зігрівають ваш дім!