Дитячий відпочинок - завдання дорослих

13.06.2013

Із початком червня відкрито літній оздоровчий сезон. Діти співробітників ПАТ «Центренерго» відпочивають у дитячих оздоровчих таборах «Червоні вітрила» і «Какаду» у місті Євпаторія, у дитячому таборі "Дельфін", що розташований на мальовничому березі Каламітської затоки Чорного моря.

Тепле море, цілющий клімат західного узбережжя Кримського півострова, велика кількість сонячних днів і прекрасні паркові зони - все сприяє гарному настрою дітей та зміцненню їх здоров'я.

Крім того, відпочинок у дитячих оздоровчих комплексах у найкрасивіших куточках Київської та Харківської області дозволить дітям провести незабутні канікули на природі, створить відмінні умови для гармонійного розвитку.

У літніх таборах діти забезпечені п'ятиразовим висококалорійним харчуванням, створено умови для різноманітного відпочиноку, щоденні розважальні та спортивні заходи, навчальні та лікувально-профілактичні програми.

Організація літнього дитячого відпочинку це частина програми публічного акціонерного товариства "Центренерго" із санаторно-курортного відпочинку та оздоровлення працівників підприємства. Всього за сезон 2013 року за чотири літніх зміни планується оздоровити близько 800 дітей енергетиків, загальна сума витрат на їх оздоровлення становитиме майже 2 мільйони гривень. При цьому батьки, як і у попередні роки, сплачують від 10 до 20% вартості путівки, решту витрат бере на себе підприємство і профспілки.