Вітаємо бухгалтерів із професійним святом

17.07.2013

16 липня своє професійне свято відзначили українські бухгалтери. Свято було введено 18 червня 2004 згідно з указом президента «Про День бухгалтера» № 662/2004.

Відзначаючи внесок бухгалтерських служб «у розвиток фінансово-господарської діяльності підприємств, установ та організацій, зростання національної економіки», на їх адресу пролунали привітання від Президента України. Слова вітання і найкращі побажання сказав Прем'єр-міністр України та інші представники органів виконавчої влади.

Традиційно відзначаючи свято в професійному колі, всі, хто має відношення до цієї копіткої роботи, приймали вітання від керівників, колег, співробітників і близьких людей.

Консалтингова компанія Бізнес-центр «Пасат» з нагоди святкування Дня Бухгалтера провела Всеукраїнський конкурс "ТОП-100 кращих Головних бухгалтерів 2013". Це стало яскравою і цікавою подією року. Для учасників заходу було підготовленно справжнє свято.

На урочистій церемонії нагородження кращих з кращих почесні дипломи переможця в номінаціях «Кращий головний бухгалтер» та «Кращий бухгалтерський колектив» були вручені головному бухгалтеру ПАТ «Центренерго» Завальнюк Ірині Олександрівні. Цією приємною і почесною нагородою було відзначено багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та ділові якості, любов до обраної професії та керівні здібності.

Всі співробітники ПАТ «Центренерго» вітають Ірину Олександрівну і весь бухгалтерський колектив компанії з професійним святом, отриманням почесної нагороди і бажають міцного здоров'я, позитиву і благополуччя.