Конкурс дитячого малюнку „Охорона праці очима дітей”

27.02.2012

У лютому 2012 року в рамках Всесвітнього Дня охорони праці в Україні стартував конкурс дитячого малюнку „Охорона праці очима дітей”, ініційований і організований Держгірпрмнаглядом України.

Підприємства ПАТ „Центренерго”, усвідомлюючи необхідність привернення уваги суспільства до існуючих проблем у сфері охорони праці, підтримуючи беззаперечну істину, що формувати високу культуру безпеки праці та виховувати небайдужість до цінності життя і здоров’я, як свого так і оточуючих слід з дитинства, всебічно підтримують оголошену ініціативу.

Відокремлені підрозділи Товариства – Вуглегірська, Зміївська та Трипільська ТЕС запросили учнів загальноосвітніх, вихованців дошкільних та позашкільних навчальних закладів та студентів професійно-технічних навчальних закладів міст Світлодарськ, Українка та пгт. Комсомольське  взяти участь у конкурсі з метою формування активної позиції молоді щодо значення і місця здорових та безпечних умов праці у різних аспектах духовного, соціально-економічного, політичного та культурного життя суспільства.

Конкурс проводиться відповідно до Методичних рекомендацій, в яких вказані умови конкурсу.

До участі у конкурсі приймаються роботи згідно трьох вікових груп: автори робіт віком від 6 до 10 років, від 11 до 14 років та третя група - автори віком від 15 до 18 років.

До 15 березня 2012 року відбуватимуться відбіркові регіональні тури, за результатами яких територіальними органами Держгірпромнагляду будуть визнані роботи переможців у трьох вікових групах та подані для подальшої участі у Фінальній частині конкурсу. Організація проведення Фіналу змагань відбуватиметься протягом 9-28 квітня 2012 року.

Всі малюнки, що братимуть участь у конкурсі та будуть запропоновані від підприємств „Центренерго” для участі у заключному відбірковому турі конкурсу, можна буде побачити на сторінках офіційного сайту Товариства у розділі Галерея, з відповідними коментарями про автора, сферу діяльності його батьків.

Переможці Фіналу конкурсу урочисто будуть нагороджені відповідними дипломами, нагородами та цінними подарунками Держгірпромнагляду.

Шановні батьки, запрошуємо ваших дітей розкрити своє бачення та ставлення до «недитячої» проблеми охорони праці на підприємствах, що у подальшому сприятиме вихованню у них високої культури праці на виробництвах як майбутніх відповідальних роботодавців та працівників.