ПАТ „Центренерго” вітає шахтарів з професійним святом!

23.08.2013

Шановні друзі, колеги, партнери!

Прийміть щирі вітання зі святом, яке є професійним для великої армії гірничих майстрів України!

Вугільна промисловість нашої держави є першою серед галузей паливно-енергетичного комплексу за обсягом видобутку палива, де зосереджено більшість працівників та основних фондів паливної промисловості. Ваша праця є основою енергетики України, національної економіки і гарантом як економічної, так і соціальної стабільності держави.

Сьогоднішнє свято – це гарний привід надіслати вам щирі вітання та слова подяки від енергетиків теплової генерації за співпрацю, взаєморозуміння та сприяння у вирішенні питань стабільної роботи галузі. Наше партнерство та спільні зусилля у прагненні до високих виробничих показників стануть запорукою успішного процвітання наших підприємств, подальшого розвитку вугільної галузі і благополуччя нашої країни.

Бажаємо щоб увага держави та суспільства сприяли створенню реальних умов підвищення ефективності виробництва, зростанню конкурентоспроможності та якості вугільної продукції, вирішенню питань соціальних і трудових відносин, забезпеченню безпечних умов праці, розв’язанню цілого ряду побутових та екологічних проблем галузі.

Зичимо усім працівникам вугільної галузі міцного здоров’я, добробуту та щастя, світлих надій та нестримної енергії, добра і радості вашим рідним та близьким, які завжди з нетерпінням чекають вашого повернення з шахти. Нехай це свято зігріє теплими словами, а праця завжди буде на радість і процвітання!

Колектив ПАТ "Центренерго"