Як пройшов у ПАТ „Центренерго” незвичайний конкурс

5.09.2013
У листопаді 2012 року керівництво Товариства вирішило вивести діяльність працівників за рамки буденності та провести неординарний конкурс в межах всього Товариства.

Метою проведення конкурсу було виявлення висококваліфікованих  працівників Товариства, які творчо відносяться до своєї роботи й здатні на оригінальні та цікаві рішення, спонукання їх подальшому професійному розвитку під час підготовки зведених матеріалів, зростання корпоративної культури у Товаристві та подальшої мотивації персоналу.

Для того щоб зацікавити працівників до участі було запропоновано встановити чималу заохочувальну винагороду за призові місця. Але навіть вона залишила деяких байдужими до конкурсу.

Ті ж працівники, які зацікавились пропозицією, завзято взялися за роботу більш поглибленого аналізу вже існуючих матеріалів, зробили спробу подивитись на них під іншим кутом та висвітлити їх в новій формі.

Та все ж таки найбільше поле для діяльності було у окремих працівників які наважились на участь у номінаціях „Кращий тематичний звіт” та „Кращий звіт молодого фахівця”. Ці номінації давали змогу кожному працівнику, як апарату управління так і відокремлених підрозділів Товариства, виділити найактуальніше питання у своїй сфері діяльності та, досконало його опрацювавши, надати свої висновки щодо його вирішення.

Своєчасному проведенню конкурсу завадила надзвичайна ситуація, яка виникла на початку весни 2013 року. Довелось призупинити заключний етап роботи конкурсу, але незважаючи на це, конкурсні роботи були розглянуті членами конкурсної комісії, та вже у вересні 2013 року остаточно були підведені результати та визначені переможці.

В номінації „Кращий річний звіт відокремленого підрозділу” перше місце посіла Вуглегірська ТЕС, друге – Трипільська ТЕС. Третє місце нажаль залишилось без власника, оскільки Зміївська ТЕС та ВП „Ременерго” не подали свої роботи.

В номінації „Кращий річний звіт Дирекції за напрямком діяльності” взяли участь чотири із дев’яти можливих учасників, та в запеклій боротьбі перше місце отримала дирекція технічна, друге - дирекція економічна та третє – бухгалтерія.

В рамках участі у номінації „Кращий тематичний звіт” було представлено дев’ять робіт, в яких висвітленні різнопланові але дуже актуальні проблемні питання. Враховуючи важливість порушених питань, комісією конкурсу було прийнято рішення поділити перше місце серед трьох учасників: Волошиним М.С. відділу по роботі з ОРЕ, Аданніковою Н.О. планово-економічного відділу Вуглегірської ТЕС та Шиловою Т.С. виробничо-технічного відділу Трипільської ТЕС.

Волошин М.С. провів різнопланове порівняння генеруючих компаній ТЕС України, а Аданнікова Н.О. проаналізувала фінансові результати ліцензованих видів діяльності, за якими передбачено формування та затвердження тарифів, в той час як Шилова Т.С. освітила екологічні аспекти діяльності Трипільської ТЕС. Також слід відзначити роботи Прокопенко О.В., яка на прикладі  Зміївської ТЕС висвітлила оплату та нормування праці, та колективу ВП „Ременерго”, який представив свою роботу, щодо ремонту основного та допоміжного обладнання ТЕС.

Для молодих фахівців Товариства (до 35 років), яких ще „не поглинула робоча рутина” та вони можуть своїм „свіжим” поглядом подивитись на роботу і виявити недоліки, була запропонована номінація „Кращий звіт молодого фахівця”. В цій номінації комісія також прийшла до рішення поділити перше місце між двома учасниками: Нікіфоровим Д.Л. відділу контролю стану металу та Пересипкіною О.Ю. відділу організації праці та заробітної плати.

Нікіфоров Д.Л підняв одне з наболілих питань щодо стану металу поверхонь нагріву котлоагрегатів енергоблоків в той час як Пересипкіна О.Ю. запропонувала новий погляд на матеріальну мотивацію праці. Також дуже актуальні теми на прикладі Трипільської ТЕС представив Савка А.М., щодо формування обсягів ремонтів обладнання, будівель та споруд, та Канайкіна А.В. - соціальний звіт.

Учасниками конкурсу була проведена значна робота і керівництво Товариства отримало не малу кількість різнопланової підсумкової інформації, яка відтепер може бути використана для подальшої роботи.

Отже конкурс можна вважати успішно завершеним, щиро вітаємо переможців конкурсу! Організатори впевнені, що проведення таких конкурсів стане доброю традицією для підприємства та створить умови для подальшого професійного зростання і розвитку молодих співробітників, підвищенню виробничої та суспільної активності молоді на підприємстві.

На майбутнє радимо іншим працівникам Товариства активно приймати участь у нових запропонованих проектах - не залишатись осторонь, а тим, хто вже брав участь - не зупинятись на досягнутому та продовжувати надалі удосконалювати методи своєї роботи, вишукувати проблемні місця та знаходити їх вирішення.