Ровесницю міста Українка прикрасили курантами

10.09.2013

Як і минулого року, жителі міста отримали до Дня Українки ще один подарунок від Трипільської ТЕС. Цього разу причепурена ровесниця міста — Ледача вежа, що отримала статус почесного експоната міста енергетиків, стала носієм точного часу — на ній прикріпили годинник, виготовлений за спеціальним замовленням на Київському годинниковому заводі.

Урочиста церемонія з цієї нагоди зібрала біля вежі працівників станції, жителів, гостей міста. Ведучі дійства Олена Мінєєва та Андрій Смірнов запросили до слова  директора Трипільської ТЕС Петра Павловича Кравця.

- Шановні жителі міста, гості, прийміть щирі вітання від колективу станції та ПАТ “Центренерго” з 46-ю річницею Українки, - сказав директор станції. — Українка і електростанція нерозривно пов'язані, немов близнята, і символічним є початок свята, яке ми розпочинаємо від раритетного об'єкта міста - Ледачої вежі. Наша Українка прикрашається, молодіє. Тож дозвольте презентувати годинник, що виготовлений на Київському годинниковому заводі, і є дуже точним. Орієнтуйтесь по ньому, йдучи на роботу, побачення чи у справах. Цей наш подарунок не є останнім. Ледача вежа й надалі дивуватиме вас новими ідеями, втіленими нашим колективом. Зі святом вас!

Учасників відкриття оновленої вежі вітали працівники та вихованці дитсадка “Альонушка”, а також секретар Української міської ради М.Тупицький. Дякуючи колективу і керівництву ТпТЕС за подарунок жителям міста, він підкреслив, що завдяки будівництву станції виросло на березі Дніпра чудове місто, яке як вдячна донька своїх батьків цінує всі подарунки, отримані від підприємства.

Віднині Ледача вежа є не лише окрасою Українки, а й символічним вартовим часу, вітаючи дзвоном кожну годину життя.

За інформацією видання
Трипільської ТЕС "Дніпровський енергетик"