Проведенню змагань з профмайстерності дано старт

21.10.2013

Сьогодні, 21 жовтня, після проведення підготовки та ознайомлення учасників з програмою і тренажерами, ІІ змагання з професійної майстерності працівників оперативного персоналу ТЕС ПАТ „Центренерго” оголошено відкритими.

Відкриваючи захід, всіх присутніх привітав в.о. генерального директора ПАТ „Центренерго” Коземко Олег Миронович. У своїй промові він зауважив, що дуже багато робиться в Товаристві для підвищення професійного рівня персоналу. Він дав високу оцінку роботі державного підприємства „Спеціалізований центр підготовки кадрів” (ДП СЦПК), яке успішно працює в цьому напрямку і закликав до його всебічної підтримки. Звертаючись до учасників, Олег Миронович висловив надію, що їм вдасться проявити свої найкращі здібності, показати, хто сьогодні найсильніший. Організаторів він закликав до відтворення ситуацій у програмних завданнях, максимально наближених до реальних умов у виробництві, щоб побачити дійсну ступінь готовності персоналу до робочих дій, а принципове суддійство у змаганнях стане запорукою підняття персоналу сходами майстерності.

Учасників також привітали директор ДП СЦПК Пилипенко Ольга Олександрівна, заступник директора технічного з експлуатації ПАТ „Центренерго” Колесніков Сергій Іванович, директор Трипільської ТЕС Кравець Петро Павлович, заступник директора з навчання та кадрів ДП СЦПК Рубанік Степан Іванович. Всі вони побажали успіхів учасникам у чесній неупередженій боротьбі.

Вже відбулися перші контрольні вправи на комп’ютерних та дільничих тренажерах, команди отримали свої перші бали. Своє вміння холоднокровно протистояти вогню показав оперативний персонал Трипільської ТЕС. Вони абсолютно спокійно і впевнено справилися з поставленим завданням. Кожна дія, кожна секунда були враховані суддівською бригадою.

Попереду ще чотири активні дні змагань. Всі мають надію на те, що поставлені організаторами заходу цілі будуть досягнуті і всі учасники отримають головне – нові професійні знання та безцінний досвід.