Привітання з Днем енергетика голови Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України

23.12.2013

Шановні колеги, дорогі друзі, ветерани енергетики!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня енергетика.
Незважаючи на важку суспільно-політичну та економічну ситуацію в країні завдяки енергетикам, працює промисловість, функціонують транспорт і зв'язок,  Кожного дня, кожної години енергетики працюють з повною віддачею всіх своїх знань та вміння.

Працівники галузі з розумінням ставляться до проблем соціальної і виробничої сфери в електроенергетиці, роблять усе можливе для економічної стабільності держави, проявляють високу професійну майстерність, старанність, творче ставлення до справи. Завдячуючи самовідданій праці,  енергетики домоглися значних досягнень. В той же час в енергетиці України існує немало проблем, які потребують невідкладного розв'язання.

Галузева профспілка робить усе можливе для створення належного соціально-економічного захисту працівників електроенергетики: підвищення рівня оплати праці та своєчасної її виплати, створення безпечних умов праці на кожному робочому місці, правового захисту працівників, соціального захисту працівників при приватизації енергокомпаній, проведення культурно-оздоровчих заходів, задоволення матеріальних і духовних потреб кожного члена колективу.

Профспілка - це Ви, Ваша активна позиція, Ваша підтримка.

Користуючись нагодою, хочу побажати усім енергетикам та їх сім'ям, напередодні нашого великого професійного свята - Дня енергетика міцного здоров'я, родинного щастя, добробуту, нових професійних успіхів. Нехай Ваша праця приносить тільки радість і задоволення, а життєва енергія та оптимізм завжди будуть вірними супутниками. Миру і злагоди Вам!

Зі святом Вас та наступаючим Новим роком і  Різдвом Христовим!

Сергій Шишов,

голова Профспілки працівників енергетики