Пішов з життя видатний енергетик України

14.05.2014

Дирекція ПАТ «Центренерго» з глибокою скорботою сповіщає, що на 57 році трагічно пішов з життя Генеральний директор ПАТ «Центренерго» (2010-2013 рр.) Чмиренко Олександр Миколайович.

Чмиренко Олександр Миколайович народився 3 вересня 1957 року у місті Добропілля Донецької області. Все своє трудове життя присвятив вугільній та електроенергетичній галузям України.

Олександр Миколайович Чмиренко вклав значний внесок у роботу ПАТ «Центренерго», віддаючи всі свої сили не лише на розвиток підприємства, але й на підвищення добробуту трудового колективу, підходячи до кожної справи сумлінно і відповідально. За час роботи генеральним директором він зумів підняти ПАТ «Центренерго» на лідируючі позиції електроенергетичної галузі України.

Пішла з життя людина, чиє ім'я назавжди вписане в історію підприємства. Будучи неперевершеним лідером, фахівцем високої кваліфікації, принциповим, сміливим керівником, він поєднав у собі талант мудрого організатора виробництва і далекоглядного політика, брав на себе повну відповідальність за всі рішення, які приймав задля успішного розвитку ПАТ «Центренерго».

За самовіддану, сумлінну працю О.М. Чмиренко нагороджений срібними орденом "За трудові досягнення" IV ступеня, знаком «Шахтарська Слава» III, II, I ступенів, а також знаком «Шахтарська доблесть» III, II, I ступенів.

За вагомі трудові здобутки Чмиренку Олександру Миколайовичу присвоєно звання Заслужений енергетик України.

Трудовий колектив ПАТ «Центренерго» розділяє біль втрати і висловлює глибоке співчуття рідним і близьким.

Почуття щирої вдячності і пам'ять про Олександра Миколайовича Чмиренко назавжди залишаться в серцях усіх працівників ПАТ «Центренерго».

Світла пам'ять Олександру Миколайовичу Чмиренко!

Трудовий колектив ПАТ «Центренерго»