На часі введення Особливих умов безпечного виконання робіт

3.10.2014

Згідно Наказу Міненерговугілля від 30.09.14 № 683, відповідно до Закону України «Про електроенергетику» та з метою здійснення додаткових організаційних заходів щодо запобігання нещасним випадкам під час виконання робіт і посилення контролю за станом охорони праці, напередодні осінньо-зимового опалювального сезону на підприємствах ПАТ «Центренерго» з 6 по 10 жовтня 2014 року вводяться Особливі умови безпечного виконання робіт.

Під час запровадження Особливих умов безпечного виконання робіт у відокремлених підрозділах Товариства буде призначено уповноважених контролюючих представників з числа керівників Товариства, працівників служби охорони праці та досвідчених фахівців. Оперативна інформація кожного дня буде надаватися для узагальнення та аналізу.

За результатами перевірок, що будуть проведені на підприємствах під час виконання робіт за нарядами-допусками, проведення інструктажів, використання засобів колективного та індивідуального захисту, вживатимуться відповідні адміністративні заходи.

Аналіз виявлених порушень дасть змогу виявити найбільш проблемні питання стану охорони праці та вжити додаткових заходів для попередження виробничого травматизму.