Привітання з Днем юриста

8.10.2014

Вітаємо юристів України з професійним святом!

Сьогодні свято фахівців правової галузі, людей, які, гарантуючи беззаперечне дотримання норм Закону України, використовують свої професійні знання та досвід для захисту інтересів, як підприємств, так і всієї держави, забезпечуючи її стабільний розвиток, утвердження принципів верховенства права і справедливості в країні.

Сучасний характер розвитку енергетики робить необхідним здійснення змістовного діалогу держави і галузі по цілому спектру питань, більшість з яких давно перестали бути чисто економічними і зачіпають цілий ряд юридичних, правових, соціальних аспектів. Від формування правильної правової позиції підприємства залежить як успішна економічна діяльність, так і забезпечення соціальних гарантій і правового захисту працівників.

Високі професійно-ділові та морально-етичні якості, відповідальність за долі людей і доручену справу, неупередженість, принциповість, твердість і незалежність у відстоюванні своїх позицій - далеко не повний перелік якостей, притаманних людям цієї професії.

Нехай усім, хто присвятив своє життя служінню Закону, сприяє удача, не залишає витримка і віра в святість букви і духу Закону, а довіра людей надає підтримку і силу під час прийняття рішень. Бажаємо, щоб всі поставлені цілі досягалися, а робота завжди була гідно оцінена.