Новий керівник приступив до виконання своїх обов’язків

9.12.2014

Виконання повноважень Генерального директора ПАТ «Центренерго» покладено на Балабанова Ігоря Федоровича.

Наглядова рада ПАТ «Центренерго» рішенням від 5 грудня 2014 року припинила виконання повноважень та обов’язків в.о. Генерального директора ПАТ «Центренерго» членом Дирекції, директором комерційним Жебським Олегом Васильовичем та призначила члена Дирекції, Балабанова Ігоря Федоровича виконуючим обов’язки Генерального директора ПАТ «Центренерго» з 8 грудня 2014 року до прийняття Загальними зборами Товариства рішення про обрання Голови Виконавчого органу ПАТ «Центренерго».

Довідково: Балабанов Ігор Федорович, 1959 р.н. закінчив Донецький державний університет, фізико-математичний факультет, спеціальність - фізик. Працював раніше у ВАТ «Центренерго» (з 2003 по 2004  рік - перший заступник Генерального директора, член Правління), в НАК «Нафтогаз України» (2005 рік - заступник керівника департаменту). З 2005 року - Голова Наглядової ради ФПК "БИС Холдинг", з 2010 року - Президент компанії ВСЦ "Навігатор".