Вітання до Дня енергетика

19.12.2014

Шановні колеги, партнери, ветерани енергетики!

Від усієї душі вітаю вас з професійним святом - Днем енергетика! Скоро вже 20 років як Центренерго святкує його як єдина команда, як колектив, що пов'язують спільні прагнення, турботи і досягнення.

Напередодні свята завжди хочеться говорити про успіхи і досягнення, і, безсумнівно, наші енергетики завжди відповідально виконують свої обов'язки, досягають поставлених цілей і вирішують серйозні завдання життєзабезпечення країни. Однак дефіцит вугільного палива для ТЕС, що виник на сьогодні внаслідок бойових дій на Донбасі, важка економічна криза не дозволили в році, що минає здійснити багато намічених планів, працювати на повну потужність.

Ми розуміємо, що від роботи енергетичної галузі залежить стан всієї промисловості, тому на наших плечах зараз лежить велика відповідальність за економічну та енергетичну безпеку нашої країни, добробут, світло і тепло в будинках жителів України.

Різні часи переживала енергетика України - були періоди розквіту, коли все будувалося і розвивалося, були періоди стабільної роботи, бували й важкі часи. Чи не вперше нам переживати кризи. І як професіонали ми завжди доводили, що можемо ефективно працювати в будь-якій, навіть найскладнішій обстановці. І якщо по-справжньому любиш свою роботу, віддаєш їй всі свої сили, чітко розумієш пріоритетність завдань - ти завжди здатний досягти поставлених цілей, здійснити інколи неможливе і відчути гордість за світло в будинках та посмішки на обличчях людей.

День енергетика - дуже світле і тепле свято. Це завжди привід висловити подяку працівникам електростанцій за їх працю і відданість своїй професії, за любов до своєї справи, яка передається молодому поколінню, зміцнюючи основу подальшого розвитку галузі.

І нехай ситуація, яка склалася зараз в енергетиці, не змусить вас опустити руки, а стане ще одним приводом довести, що ви - Професіонали з великої літери і готові впоратися з усіма викликами.

У цей святковий день бажаю економічної стабільності на ваших підприємствах, безаварійної роботи, впевненості у своїх силах, міцного здоров'я, миру, добра та щастя вам і вашим родинам, шановні енергетики.

З повагою,
в.о. Генерального директора                                     Балабанов І.Ф.