Прийнято програму літнього оздоровлення дітей енергетиків

5.06.2015
Одним з пріоритетних напрямків у вирішенні соціальних питань ПАТ "Центренерго" є дитячий відпочинок та оздоровлення. Незважаючи на складне фінансово-економічне становище, на підприємстві затверджено Програму оздоровлення дітей працівників ПАТ «Центренерго» на 2015 рік. Виконання Програми делеговано первинним профспілковим організаціям відокремлених підрозділів Товариства.

Згідно із затвердженою Програмою у 2015 році на організацію дитячого відпочинку буде спрямовано понад 2,5 млн. грн. в рамках співфінансування, як за рахунок коштів компанії, так і відрахувань первинних профспілкових організацій. При цьому батьківська плата, як і в попередні роки, складе всього 10% від вартості путівки.

Цього року дітям надається можливість відпочити у дитячих оздоровчих таборах Карпат, Чорноморського узбережжя, а також у кращих дитячих здравницях Київської, Харківської та Донецької областей.

Попереду - літо. Необхідно, щоб діти отримали повноцінний відпочинок. Відправляючи дітей за придбаними путівками, батьки можуть не турбуватися про захоплююче і корисне дозвілля малюків, про їх оздоровлення. Педагогічними колективами дитячих установ організовані ефективні системи комплексного дитячого відпочинку. Харчування дітей 5-6-ти разове з обов'язковим щоденним вживанням соків, фруктів і овочів. Продуманна відповідна розважальна програма: походи, екскурсії, конкурси, ігри та спортивні змагання. За час літніх канікул діти зможуть отримати потужний заряд здоров'я на цілий рік.