За шкільні парти з новими силами та враженнями

8.09.2015

Виконуючи свої соціальні зобов’язання, ПАТ «Центренерго» приділяє увагу зміцненню здоров'я дітей енергетиків шляхом організації їх літнього відпочинку. Не зважаючи на складний фінансовий стан підприємства, статті дитячого оздоровлення отримали пріоритетне фінансування. Загальний бюджет на придбання путівок до санаторіїв-профілакторіїв ПАТ «Центренерго» та інших закладів оздоровлення склав більше 2 млн. грн.

Профспілкові організації відокремлених підрозділів ПАТ «Центренерго»  у тісній співпраці з керівництвом Товариства, традиційно опікуючись оздоровленням та відпочинком дітей енергетиків, підготували путівки до дитячих таборів та баз відпочинку, де маленьких відпочивальників крім розваг, відпочинку, цікавих подорожей, забезпечили обов’язковим медичним обслуговуванням, збалансованим харчуванням та виховною програмою необхідного рівня.

Цього літа близько півтисячі дітей робітників Товариства змогли відпочити на узбережжі Чорного моря (ДОК "Перлина", м. Миколаїв), помандрувати стежками Карпат (ДОТ "Дитяча республіка DELUXE" Закарпаття), та отримати масу задоволення і незабутні враження від спілкування з друзями у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку "Дніпро" (Київська обл.), "Шоколад"   (м. Святогірськ), санаторії "Ялинка"  та  "Біле озеро" (Зміївський  р-н). При цьому батьківська плата за отримання путівки для дитини, як і в минулі роки, становила 10% від її вартості.

Літо закінчилося. Гадаємо, що дитячий відпочинок був плідним, цікавим та активним, і вже новий навчальний рік діти почнуть сповнені нових сил, вражень та енергії.