Обрано новий склад Ради профкому ПАТ «Центренерго»

7.10.2015

2 жовтня 2015 року на Зміївській ТЕС відбулася звітно-виборна профспілкова конференція ПАТ «Центренерго».  У її роботі взяли участь 53 делегати.

На конференцію було запрошено голову Харківської обласної організації «Укрелектропрофспілки» Кригіна Миколу Івановича, директора з загальних питань, охорони праці та цивільного захисту ПАТ «Центренерго» Ускова Андрія Анатолійовича, директора Зміївської ТЕС Бабенка Ігора Анатолійовича.

У ході конференції було заслухано звіт про роботу Ради профкомів ПАТ «Центренерго» за період з листопада 2010 року по жовтень 2015 року, з яким виступив заступник голови Ради профкомів ПАТ «Центренерго» Шевчук Олександр Іванович та звіт про роботу ревізійної комісії Ради профкомів ПАТ «Центренерго», який підготувала голова ревізійної комісії Калашнік Ольга Георгіївна.

Делегати визнали роботу Ради профкомів за звітний період задовільною, затвердили Акт ревізійної комісії, а також виділили  пріоритетні напрямки для подальшої роботи Ради профспілкових комітетів.

Рішенням конференції було обрано Раду та ревізійну комісію профспілкових комітетів ПАТ «Центренерго» строком на 5 років. До складу Ради ввійшли дев’ять представників первинних профспілкових організацій відокремлених структурних підрозділів Товариства. Ревізійна комісія Ради профкомів функціонуватиме у складі трьох осіб. Головою Ради профкомів на громадських засадах обрано Шевчука Олександра Івановича (Трипільська ТЕС).