Озеленення енергетики

26.06.2012
ПАТ "Центренерго" підвело підсумки та оголосило переможців конкурсу-огляду з благоустрою та озелененню територій відокремлених підрозділів „Найкраща упорядкована територія”.

Метою конкурсу, який вже став традиційним, було забезпечення порядку і належного санітарного стану територій відокремлених підрозділів ПАТ "Центренерго". Поліпшення якості навколишнього середовища, благоустрій та озеленення, створення естетично привабливої території і сприятливого мікроклімату на підприємстві в значній мірі позитивно впливає на настрій енергетиків і сприяє високопродуктивній роботі.

У конкурсі приймали участь цехи, відділи та служби відокремлених підрозділів Товариства, підрозділи, що обслуговують об’єкти соціальної інфраструктури (гуртожитки, готелі, громадсько-торгівельні центри, дитячі дошкільні заклади, будинки культури, спорткомплекси, санаторії-профілакторії). Окремою номінацією визначались переможці серед відокремлених підрозділів Товариства.

Конкурсна комісія відзначила, що всі цехи та відділи повністю справилися з поставленою метою та плідно попрацювали. Території підприємств, об’єкти соціальної інфраструктури засяяли чистотою, стали виглядати ще охайніше та красивіше. Працівниками облагоджено зони відпочинку, впорядковано газони, висаджено молоді декоративні дерева та кущі, розбито квіткові клумби. Переможцями на Вуглегірській ТЕС стали електричний цех та Палац Культури, на Зміївській ТЕС відзначились автотранспортний цех та відділ сервісно-побутового обслуговування. Працівниками електричного цеху Трипільської ТЕС оновлена стела, яка пофарбована в кольори національного прапора. У вечірній час вона  підсвічується яскравими вогниками, що додає їй більш вишуканого вигляду. Біля стели розбито квітковий газон у вигляді Гербу України. Додаткової привабливості Трипільській електростанції додали самшитові дерева та агави, що висадили працівники адміністративно-господарського відділу.

За критеріями оцінки найкращої упорядкованої території переможцем серед відокремлених підрозділів була визнана Трипільська ТЕС. Друге і третє місця розділили  Зміївська і Вуглегірська електростанції відповідно. Згідно наказу ПАТ „Центренерго” № 54 від 17.04.2012 року всі переможці отримали грошові винагороди.