Квітень – місяць благоустрою

23.04.2016

Енергетики ПАТ «Центренерго» взяли активну участь у щорічній Всеукраїнській екологічній акції «Зробимо Україну чистою разом!» і суботнику «День впорядкування території». Колективи всіх відокремлених підрозділів із великим старанням і самовіддачею поставилися до прибирання і озеленення територій електростанцій, закріплених за підприємствами ділянок в містах і селищах.

Усвідомлюючи особисту відповідальність за стан навколишнього середовища, бажання бачити електростанції та рідні міста більш привабливим, чистим та охайним, працівники Товариства протягом квітня висаджували дерева та квіти, прибирали та упорядковували території підприємств та об'єктів соціальної інфраструктури, розчищали узбіччя та лісосмуги вздовж доріг, парки і сквери. Вічнозелені кущі самшиту, берези, горобини, ялини, каштан та багато квітів будуть прикрашати території Зміївської та Трипільської ТЕС.

Робітники Вуглегірської ТЕС приводили в порядок вулиці міста Світлодарськ після довгої зими. Побілені бордюри, обкопані дерева, прибрані газони вздовж доріг - чисте місто сьогодні радує мешканців. Здається, що не було торішнього кошмару, що не зяяли вибитими шибками вікна будинків, не валялися навколо гілки дерев, посічені осколками снарядів. І кожному хочеться, щоб так було завжди: весна, сонце, чисте місто і усміхнені люди.