З Днем міста!

12.09.2016

Цьогоріч 47 років відзначатиме Трипільська ТЕС з дня пуску першого енергоблоку й 49-ту річницю святкує місто-супутник, яке виросло поблизу, одночасно з будівництвом електростанції. Саме завдяки будівництву Трипільської ТЕС було закладено фундамент нашої перлини на Дніпрі – Українки.

Раніше містом постійно опікувалось керівництво Трипільської ТЕС. Кожна будівля, вулиця, об’єкти соціального призначення були споруджені завдяки замовленню ТпТЕС і утримувались, ремонтувались силами служб електростанції.

Протягом останніх 14-ти років згідно Указу Президента України більшість об’єктів інфраструктури було передано у відання Української міської ради.

Завдячуючи представникам старшого покоління, мудрим наставникам, тим, хто першим пройшов шляхами становлення міста енергетиків, приїхавши на будівництво ТпТЕС, маємо новітню історію та неоціненний досвід становлення м.Українка. Завдяки молодому, цілеспрямованому, освідченому поколінню, яке має активну життєву позицією, сподіваємось, що отримаємо спеціалістів, які визначатимуть долю Українки в майбутньому. Наразі ж завдяки всім жителям, які небайдужі до долі рідного міста, воно постійно змінюється, зростає та розвивається.

В міру своїх можливостей наше підприємство допомагає і бере активну участь в утриманні окремих об’єктів міста, забезпечуючи жителів, в першу чергу, світлом і теплом.

Нехай у м.Українка, у кожній його домівці панує злагода, взаємна повага та довіра. Хай родинний затишок, щастя, любов і достаток живуть на кожній його вулиці, в кожній родині, об’єднуючи всіх нас у згуртовану і небайдужу громаду.

Дирекція,
профком Трипільської ТЕС