Літо запрошує на відпочинок

6.07.2012

За вікнами довгоочікуване, сонячне літо. Це прекрасна нагода для гарного відпочинку, унікальна можливість поправити здоров'я, набратися сил і енергії на цілий рік.

У Центренерго літньому відпочинку та оздоровленню енергетиків приділяється особлива увага. Профспілкові організації та служби по роботі з персоналом своєчасно підготувалися до проведення оздоровчої кампанії. Адміністрація і профспілковий комітет Центренерго успішно забезпечили реалізацію фінансування програм оздоровлення, як для дорослих, так і для дітей, забезпечивши можливість придбання путівок з оплатою від 10% їх вартості.

Згідно з Програмою оздоровлення дітей працівників Центренерго у період літніх канікул більше 700 хлопчиків та дівчаток зможуть відпочити і набратися сил у дитячих оздоровчих центрах на берегах Дніпра, Чорного і Азовського морів. На ці заходи підприємством виділено 1,6 млн. грн. Дітвора зможе прекрасно провести літні канікули, відпочити, зміцнити організм, отримати нові, яскраві враження і, звичайно, зустріти нових друзів.

Досить велика соціальна інфраструктура підприємств Центренерго, що включає бази відпочинку, пансіонати, санаторії-профілакторії, надає можливість різноманітного відпочинку співробітникам та їхнім родинам. Кожен може вибрати для себе вид і місце відпочинку за бажанням і матеріальними перевагами.

Бажаючим відпочити на Кримському узбережжі Чорного моря, гостинно відкрила свої двері база відпочинку «Южная», розташована на західному узбережжі Кримського півострова в смт. Миколаївка, на самому березі моря. Кліматична зона, в якій розташоване селище, поєднує в собі м'який морський клімат узбережжя із сухим повітрям степового Криму. Одночасно на базі можуть відпочивати понад 100 осіб. Для відпочиваючих організовано 3-х разове комплексне харчування у їдальні. Просторий дрібногальковий пляж створює сприятливі умови для відпочинку.

База відпочинку «Южная» цього року прийняла своїх перших гостей з Центренерго. Якісне харчування, чистота об'єктів та стан території, привітний обслуговуючий персонал, ласкаве море, м'який клімат і при цьому привабливо низька вартість путівки забезпечили тільки позитивні відгуки відпочиваючих.

Від початку червня і до середини вересня бази оздоровниці ПАТ «Центренерго», подарують працівникам прекрасний настрій, відновлять сили і допоможуть зарядитися позитивом на цілий рік.