Загострюється контроль безпеки робіт на підприємстві

11.11.2016

З метою вжиття додаткових організаційних заходів щодо запобігання нещасним випадкам, посилення контролю за дотриманням вимог безпеки під час виконання робіт на енергетичному обладнанні підприємств в осінньо-зимовий опалювальний сезон, на виконання наказу Міненерговугілля України від 10.11.2016 № 721, з 14 по 18 листопада 2016 року у відокремлених підрозділах ПАТ "Центренерго" вводяться Особливі умови безпечного виконання робіт.

На період дії заходу призначено контролюючих осіб від апарату управління Товариства, які відряджаються до відокремлених підрозділів. В перший день дії Особливих умов будуть проведені виробничі наради, по оголошенню причин їх введення та доведенню змісту наказів до відома всьому персоналу.

Протягом кожного робочого дня всього терміну дії Особливих умов будуть здійснюватися перевірки робочих місць та дотримання вимог безпечного виконання робіт. Особлива увага буде приділятися якості проведення інструктажів, перевірці знань персоналом вимог інструкцій та правил щодо безпечного виконання робіт, виконанню вимог нормативних документів щодо оформлення наряду-допуску, підготовки робочого місця, допуску до роботи членів бригад, застосування засобів індивідуального захисту та виконанню інших вимог безпечного виконання робіт.

За результатами проведених перевірок у разі виявлення порушень та недоліків будуть вживатися відповідні адміністративні заходи.