Кращих представників оперативного персоналу ТЕС виявили змагання

28.11.2016

Однією з ознак конкурентоспроможної компанії є команда професіоналів. Вдосконаленню професійних знань персоналу, освоєнню нових спеціальних навичок і умінь  сприяють  проведення професійних тренувань та змагань серед персоналу, які дозволяють підвищувати продуктивність праці, максимально якісно виконувати функціональні обов’язки,  освоювати нові види діяльності з метою досягнення стратегічних цілей підприємства.

З 22 по 25 листопада 2016 року на базі «Спеціалізованого центру з підготовки кадрів» (ДП "СЦПК") в місті Українка Київської області відбулися традиційні щорічні змагання з професійної майстерності серед працівників оперативного персоналу Вуглегірської, Зміївської та Трипільської ТЕС ПАТ «Центренерго». Змагання проводяться з метою підвищення кваліфікації оперативного персоналу, вдосконалення майстерності, обміну досвідом та зміцнення традиційних професійних зв'язків між службами, зниження аварійності з вини оперативного персоналу.

Структурні підрозділи представляли 24 учасники за професіями: начальники змін станцій, електричних цехів, цехів теплової автоматики та вимірювань, хімічних і котлотурбінних цехів, а також машиністи котлотурбінних цехів.

На урочистому відкритті змагань Перший заступник генерального директора ПАТ «Центренерго» Громко Ярослав Андрійович привітав усіх учасників з можливістю гідно представити свої робочі колективи.

Змагання складалися з 6 завдань, серед яких традиційно були виконання вправ на дільничних тренажерах, протиаварійне командне тренування на комплексних тренажерах КТ-200, КТ-300, надання першої медичної допомоги, перевірка знань ПТЕ і ОП, ППБ, ПБСГ, ПБЕЕ, котлонагляд. Учасники змагань проявили професіоналізм і швидку реакцію під час виконання контрольної вправи з пожежогасіння.

Дружня та позитивна атмосфера допомагала учасникам зняти напругу та побороти хвилювання. Компетентна суддівська комісія з керівників та провідних фахівців ПАТ «Центренерго» і ДП "Спеціалізований центр підготовки кадрів" пильно відслідковувала та оцінювала дії учасників.

Результати змагань оголосив  суддя змагань Васюкович О.І.. Перше місце в загальнокомандному заліку за результатами підрахунку балів посіла команда Вуглегірськоїї ТЕС з результатом 2348 бали. Друге місце виборола збірна Трипільської ТЕС, отримавши 2340,5 балів. Команда Зміївської ТЕС набрала 2235 балів та отримала третє місце.

Об'єктивне та вимогливе суддівство визначило переможців змагань у наступних категоріях:

Кращий начальник зміни станції: 1-е місце - Гаркуша А.В. (Трипільська ТЕС), 2-е - Шуклін Р.В. (Вуглегірська ТЕС); 3-е -  Однолько О.В. (Зміївська ТЕС);
Кращий начальник зміни електроцеху: 1-е - Носач О.С. (Вуглегірська ТЕС), 2-е - Луцько С.А. (Трипільська ТЕС); 3-е – Курило А.В. (Зміївська ТЕС);
Кращий начальник зміни КТЦ: 1-е місце - Чернявський О.Г. (Вуглегірська ТЕС), 2-е і 3-є Двірний О.В. (Трипільська ТЕС); третє поділили Довєров В.В. та Семеністий Д.М. (Зміївська ТЕС);
Кращий старший машиніст енергоблоку: 1-е – Стадник І.О. (Зміївська ТЕС), 2-е – Бастило С.М. (Трипільська ТЕС), два третіх за рівною кількістю балів – Харитонов М.М. (Вуглегірська ТЕС) та Оніпко М.М. (Зміївська ТЕС);
Кращий машиніст енергоблоку: 1-е Арламов-Кирюшин Д.Ю. (Трипільська ТЕС), 2-е – Федотов О.В. (Вуглегірська ТЕС), 3-є - Подчасов Р.В. та Харченко В.В. (Зміївська ТЕС);
Кращий начальник зміни ЦТАВ: 1-е – Козлов Д.М. (Трипільська ТЕС), 2-е – Ященко О.М. (Вуглегірська ТЕС), 3-е - Сілаєв Д.В. (Зміївська ТЕС);
Кращий начальник зміни ХЦ: 1-е - Різван Л.В. (Зміївська ТЕС), 2-е - Мельник О.В. (Трипільська ТЕС), 3-е – Черчел Ю.В (Вуглегірська ТЕС);
Протиаварійне командне тренування: 1-е місце - Вуглегірська ТЕС; 2-е місце посіла команда Зміївської ТЕС, 3-е - здобули працівники Трипільської ТЕС.

Вітаємо всіх переможців та учасників змагань!