Конференція трудового колективу ПАТ «Центренерго» гідно оцінила виконання умов Колективного договору

5.12.2016

Загальна конференція трудового колективу ПАТ «Центренерго», яка відбулася 1 грудня 2016 року на Черкащині, поставила оцінку «добре» роботі Адміністрації та Раді профспілкових комітетів ПАТ «Центренерго» по виконанню у поточному році умов Колективного договору, який укладено між власником та трудовим колективом на 2016-2018 роки.

Відкриваючи роботу конференції, Перший заступник генерального директора ПАТ «Центренерго» Громко Ярослав Андрійович дав загальну оцінку роботи Товариства протягом року, зробив акцент на результатах виробництва, паливозабезпеченні, готовності обладнання до опалювального періоду, виконанні фінансово-економічних показників, першочергових реконструкційних проектах та ремонтній програмі компанії.

Особливу увагу було приділено питанням промислової безпеки, охорони праці та вжиттю всіх необхідних заходів для зниження ризиків у цих областях.

Під час виступу він детально зупинився на виконанні умов Колективного договору в частині оплати праці, надання соціального пакету, медичного забезпечення та оздоровлення працівників, підвищення кваліфікації кадрів, що дало підстави в цілому зробити висновки, що норми і положення Колективного договору протягом звітного періоду виконано.

На завершення виступу Ярослав Андрійович подякував трудовому колективу за сумлінну працю та високий професіоналізм, завдяки яким вдалося впевнено протистояти впливу зовнішніх факторів та вийти на стабільні виробничі результати.

Голова Ради профкомів ПАТ „Центренерго” Шевчук  Олександр  Іванович у своїй співдоповіді наголосив, що положення Колективного договору виконуються сторонами з високим рівнем відповідальності.

У конференції приймав участь Голова Черкаського обкому профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості Молдованов Олександр Борисович, який у своєму виступі охарактеризував роботу Товариства та підкреслив, що Колективний договір ПАТ «Центренерго» продовжує оставатись одним з кращих в енергетичної галузі України. Вітаючи енергетиків з майбутнім професійним святом, гість висловив побажання, щоб Колективний договір Товариства завжди був надійною основою для соціального захисту працівників.

За результатами роботи конференція трудового колективу прийняла рішення дати оцінку «добре» роботі Адміністрації та Раді профспілкових комітетів ПАТ «Центренерго» та ухвалила Акт перевірки виконання у 2016 році умов Колективного договору.