Засідання ГО «Всеукраїнська Рада ветеранів праці енергетики"

8.12.2016

7 грудня в конференц-залі Трипільської ТЕС відбулося розширене виїзне засідання правління ГО «Всеукраїнська Рада ветеранів праці енергетики». В ході засідання Голова Правління організації Семен Поташник розповів про: роботу Правління в 2016 році; підсумки проведення звітно-виборчої конференції, яка відбулася 14 жовтня на ТЕЦ-5; проведення перереєстрації організації (внесення змін до Статуту відповідно до Податкового кодексу України).

Учасники заходу, також розглянули та затвердили склад робочих комісій нещодавно обраного Правління та обговорили плани роботи на 2017 рік. Члени Правління обмінялися досвідом з приводу роботи регіональних ветеранських організацій.

Після чого Семен Поташник вручив нагороди від імені Міністерства енергетики та вугільної промисловості України: першому заступнику ПАТ «Центренерго» Ярославу Громко, директору ТпТЕС Петру Кравцю, голові ради профкомів ПАТ "Центренерго" Олександру Шевчука з нагоди 70-ти річчя створення відомчої воєнізованої охорони Міненерго України.

Дніпровський Енергетик