Спортивне свято вдалося!

19.12.2016

ПАТ «Центренерго» та його персонал живе не тільки трудовими буднями, а й захоплюючими колективними заходами, які проводяться серед структурних підрозділів Товариства. Прикладом цього є спортивні змагання.

Спортивні ігри – це завжди яскраве свято, де, незважаючи на конкуренцію і суперництво, панує атмосфера дружби і солідарності, особливо, якщо суперники – це колеги-енергетики. І підтвердженням цьому стала вже традиційна корпоративна Спартакіада серед працівників структурних підрозділів ПАТ «Центренерго», яка відбулася 16-17 грудня у спортивно-оздоровчому комплексі Зміївської ТЕС. У цьому році Спартакіада присвячена професійному святу – Дню енергетика.

Спартакіада проходила з ініціативи та за підтримки Адміністрації ПАТ «Центренерго» та Ради профкомів. Популяризація фізичної культури і спорту, пропаганда здорового способу життя серед співробітників, реалізація потреби в спілкуванні, в приємному відпочинку, що в свою чергу сприятливо позначається на психологічному кліматі в колективах та продуктивності праці – такі цілі ставили перед собою ініціатори спортивного свята.

У змаганнях взяли участь п'ять команд: Апарату управління «Центренерго», Вуглегірської ТЕС, Зміївської ТЕС, Трипільської ТЕС і Ременерго. Більше 75 співробітників Товариства змагалися за першість у трьох видах спорту: шахах, міні-футболі, настільному тенісі.

На змаганнях були присутні голова Ради профкомів ПАТ «Центренерго» Шевчук О. І., голова Слобожанської селищної ради Діхтяр Д. М., директор Зміївської ТЕС Бабенко І. А., голова ППО Зміївської ТЕС Омельченко Г. П. Відкриття Спартакіади було урочистим, святковим. За традицією під звуки спортивного маршу вболівальники вітали команди-учасниці, звучав державний Гімн України, піднято державний прапор. Учасників змагань вітали Шевчук О. І., Бабенко І. А., Діхтяр Д. М. Вони оголосили про початок Спартакіади і побажали спортсменам проявити силу, волю і знайти удачу на спортивному полі.

На старт вийшли команди. Тут не важливий був ні вік учасників, ні фізична підготовка. Ключова умова участі – бути прихильником здорового способу життя. А вже з якими результатами команди прийдуть до фінішу – залежало тільки від згуртованості та організованості.

Програма змагань була насиченою. Всі етапи проходили у напруженій боротьбі. Азартними, видовищними і захоплюючими були футбольні баталії. Вболівальники та глядачі стежили за перебігом подій і дуже переживали. Всі команди проявили наполегливість, вміння, силу і волю. Але, як і належить, перемогли найсильніші.

Самим довгоочікуваним і хвилюючим був, звичайно ж, момент нагородження спортивними відзнаками. Підводячи підсумки Спартакіади, директор Зміївської ТЕС Бабенко І. А., голова Ради профкомів Шевчук О. І., голова ППО Зміївської ТЕС Омельченко Г. П. зазначили, що Спартакіада стала справжнім святом спорту, здоров'я і молодості, подякували всім учасникам змагань за активну участь, докладені зусилля, майстерність, організованість, винахідливість, командний дух і вручили нагороди. За участь у змаганнях з настільного тенісу кубком та грамотами нагороджені команда Апарату управління і Ременерго. Призовим кубком та медалями за 3-е місце нагороджена команда Трипільської ТЕС. Кубок і медалі за 2-е місце в настільному тенісі отримала команда Вуглегірської ТЕС. Кубком та медалями за 1-е місце нагороджена команда Зміївської ТЕС. Також команді-переможниці був вручений перехідний Кубок з настільного тенісу ПАТ «Центренерго».

В черговий раз фортуна посміхнулася команді Зміївської ТЕС. Перехідний Кубок з шахів ПАТ «Центренерго» і 1-е призове місце виборола команда Зміївської ТЕС. Друге місце у шаховому турнірі посіла команда Вуглегірської ТЕС. Кубки та грамоти за 3-е місце отримала команда Апарату управління, а за участь - команда Ременерго. Команда Трипільської ТЕС не брала участь у шахових баталіях.

За участь у змаганнях з міні-футболу кубком та грамотами нагороджена команда Апарату управління ПАТ «Центренерго» і Ременерго. Призовими кубками та медалями за 3-е місце нагороджена команда Трипільської ТЕС. Кубок і медалі за 2-е місце отримала команда Зміївської ТЕС. Кубком та медалями за 1-е місце нагороджена команда Вуглегірської ТЕС. Також команді-переможниці був вручений Перехідний кубок з міні-футболу ПАТ «Центренерго».

Призовими кубками «Кращий гравець команди» нагороджені: від команди Адміністрації – Шевчук Олег, від команди Ременерго – Нікітін Вадим, від команди Вуглегірської ТЕС – Бриворош Дмитро, від команди Трипільської ТЕС – Давидов Сергій, від команди Зміївської ТЕС – Чеховської Віталій. Кубком «Кращий бомбардир турніру» нагороджений гравець команди Зміївської ТЕС Клименко Олег.

Всі учасники та гості Спартакіади високо оцінили рівень організації змагань і подякували приймаючій стороні.

Можна з упевненістю сказати, що такі спортивні зустрічі сприяють зміцненню дружби, згуртованості, плідної співпраці між колективами структурних підрозділів Компанії, а ще вони стали доброю традицією в історії ПАТ «Центренерго». Адже всім нам відомо, що колектив енергетиків ПАТ «Центренерго» - це не тільки грамотні люди, професіонали своєї справи, сумлінні, працьовиті робітники, це ще й різносторонні особистості, це чудові спортсмени, талановиті артисти. Спортивні змагання – це завжди свято, а будь-яке свято має виглядати пам'ятним і захоплюючим. Наше спортивне свято вдалося!