Привітання з Днем енергетика

22.12.2016

Шановні працівники та ветерани енергетичної галузі, дорогі колеги!

Колектив ПАТ «Центренерго» вітає всіх працівників галузі з професійним святом - Днем енергетика!

Підприємства електроенергетики, без перебільшення, можна назвати стратегічно важливим і надійним фундаментом, що забезпечує надійну роботу промислового сектора, життєзабезпечення населення та енергетичну безпеку нашої держави.

Економічна нестабільність уповільнила розвиток галузі, що позначилося і на роботі підприємств теплової генерації. Але, незважаючи на це, нам вдалося зберегти темпи розвитку, наші досягнення та організувати роботу так, щоб протистояти будь-яким викликам і ризикам.

Нашими незмінними пріоритетами є стабільне забезпечення необхідних обсягів енергопостачань, підвищення енергоефективності, досягнення енергетичної незалежності шляхом диверсифікації джерел і шляхів постачання енергоносіїв, зменшення техногенного навантаження на навколишнє середовище.

Колектив ПАТ «Центренерго» в нинішньому році успішно впорався зі своїм головним завданням - утримав ключові показники виробництва, забезпечивши стабільні поставки електроенергії і високі фінансово-економічні показники, заклав ряд найважливіших реконструкційних проектів. Наша робота доводить, що професіоналізм персоналу, ефективне управління і успішна взаємодія з органами влади і партнерами, дозволяють впевнено протистояти впливу зовнішніх факторів, дають підстави для прогнозування подальшого прогресу.

Досягнуте сьогодні стане надійною основою для завтрашнього стабільного зростання і руху вперед. І все це завдяки, перш за все, нашим людям - тисячам висококваліфікованих фахівців різних професій, чий внесок у вирішення виробничих завдань забезпечує успішну роботу галузі. Відповідальність за спільну справу, єдність, висока організованість і мужність - якості, притаманні енергетикам. На підприємствах галузі працюють тільки надійні люди, професіонали, чия сумлінна праця - гарантія забезпечення умов нормального життя людей, безперебійної роботи промислових підприємств.

Нинішнє покоління енергетиків гідно продовжує традиції своїх попередників і вчителів, які заклали міцні основи ефективної роботи галузі. Ми свято шануємо професійні традиції ветеранів галузі, які стали для нас взірцем професійного і відповідального ставлення до своєї роботи. Прийміть від сьогоднішнього багатотисячного колективу "Центренерго" найщиріші побажання міцного здоров'я, щастя і довголіття!

Дякуємо всім, хто співпрацював з нами в цьому році - сумлінним партнерам, надійним постачальникам і підрядним організаціям, всім хто своєю діяльністю вніс вклад у злагоджену роботу підприємства, сприяв досягненню високих результатів у зазначений термін і з відмінною якістю.

У день нашого професійного свята і напередодні Нового 2017 року прийміть щирі побажання міцного здоров'я, благополуччя, позитивної енергетики, удачі і успіхів, нових професійних досягнень і всього самого кращого! Нехай для кожного надійною опорою в житті залишаються сім'я, рідні та друзі, а світло і тепло завжди зігрівають ваш дім!

З Днем енергетика!

Колектив ПАТ «Центренерго»