Світла пам'ять про колегу та вчителя

20.07.2017

18 липня 2017 року на 70-му році життя перестало битися серце Мисака Йосифа Степановича, доктора технічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, багаторічного завідувача кафедри "Теплотехніки, теплових і атомних електричних станцій" Національного університету «Львівська Політехніка», генерального директора підприємства по пуску, налагодженню удосконаленню технології та експлуатації електричних, станцій та мереж "ЛЬВІВОРГРЕС".

Йосиф Степанович Мисак відомий і шанований у тепловій енергетиці як фахівець, автор багатьох технічних видань і прекрасна людина. Сьогодні на всіх теплових електростанціях України працюють його учні, які займають високі посади. З ПАТ «Центренерго» його пов’язувала багаторічна плідна науково-виробнича співпраця в напрямках  модернізації, технічного переоснащення та підвищення надійності енергетичного обладнання.

Керівництво та колектив ПАТ «Центренерго» з глибоким  сумом висловлюють щирі співчуття рідним, близьким та колегам. Світла пам’ять про Мисака Йосифа Степановича назавжди збережеться в наших серцях.