Привітання з Днем енергетика

22.12.2018

Шановні колеги, працівники та ветерани енергетичної галузі!

Від усього колективу ПАТ «Центренерго» прийміть щирі вітання з нашим професійним святом - Днем енергетика!

Підсумки року, що минає дозволяють з упевненістю говорити про високий професіоналізм, відповідальність і відданість справі наших енергетиків, які в непростих умовах стабільно забезпечують людей теплом і світлом. Від вашої праці залежить безперебійна робота промислових підприємств, державних установ, соціальної сфери, тепло і затишок в кожному будинку. Наші ТЕС забезпечують необхідний рівень виробітку електроенергії, продовжуючи залишатися надійним фундаментом стійкої роботи всієї енергосистеми України.

Українська енергетика стоїть на порозі глобальних перетворень, обумовлених розпочатими реформами і завданнями Енергетичної стратегії України. У нових економічних умовах ми підвищуємо вимоги до себе і розширюємо наші плани, продовжуємо працювати, долаючи труднощі на шляху до енергетичної незалежності.

І ці важливі і складні завдання під силу нашому колективу, тому що накопичений кадровий і технічний потенціал наших електростанцій дозволяє успішно вирішувати непрості завдання надійності енергозабезпечення та енергетичної незалежності, а досягнуті результати надають новий імпульс подальшому розвитку.

День енергетика - це свято, яке об'єднує молодих фахівців, які тільки починають трудову діяльність, досвідчених професіоналів, ветеранів, чиї мудрість, досвід і підтримка безцінні для нас. Всі, хто присвятив себе енергетиці, це люди стійкі характером, віддані обраній професії.

Вітаючи з професійним святом, висловлюємо щирі слова подяки кожному працівнику і бажаємо, щоб ви завжди відчували впевненість у завтрашньому дні, щоб робота була оцінена по достоїнству і професія енергетика ніколи не втрачала свого престижу і поваги. Нехай надійною опорою завжди буде сім'я, рідні та друзі. Міцного вам здоров'я, успіхів у всіх починаннях, миру і благополуччя.

Адміністрація ПАТ «Центренерго»