Вітання шахтарям України до професійного свята

23.08.2012

Шановні друзі, колеги, партнери!

Колектив ПАТ «Центренерго» вітає всіх працівників вугільної галузі із професійним святом - Днем шахтаря!

Це істинно всенародне свято є втіленням безмежної поваги до мужньої шахтарської професії, однієї з найбільш ризикованих і нелегких на землі.

Тільки сміливі та сильні духом люди можуть обрати справою свого життя благородну місію - давати людям світло і тепло, забезпечуючи успішну роботу теплової генерації, всього паливно-енергетичного комплексу, підтримуючи стабільність національної економіки.

Певний символізм є у тому, що День Незалежності і День шахтаря святкують майже водночас. У своїх руках ви тримаєте основи економічної незалежності країни. Величезний потенціал вугільної промисловості може відігравати вагому роль у зміцненні енергетичної безпеки країни на багато років.

Завдяки вашому щоденному трудовому подвигу, високому професіоналізму та самовідданості невпинно б'ється індустріальне серце країни. З покоління в покоління ви передаєте свою майстерність і любов до шахтарської професії. Із безцінного досвіду кращих досягнень багатьох поколінь гірників складається славна шахтарська історія. Ви гідно долали будь-які політичні, економічні негаразди, не зупиняючись перед труднощами і не опускаючи рук, досягали вагомих здобутків та яскравих трудових перемог, залишаючись взірцем служіння українському народу.

Від імені всього колективу дозвольте висловити подяку за співпрацю та побажати вам успішної безпечної роботи, міцного здоров'я, благополуччя, гідної фінансової винагороди, впевненості у майбутньому і можливості пишатися своєю справою.

Наше партнерство та спільні зусилля у прагненні до високих виробничих показників стануть запорукою успішного процвітання наших підприємств, подальшого розвитку вугільної галузі і благополуччя нашої країни.

З повагою,

Генеральний директор