Центренерго готується до спортивного свята

14.09.2012

У період з 27 вересня по 14 жовтня на базі Спортивно-оздоровчого комплексу Зміївської ТЕС та Спортивного комплексу Вуглегірської ТЕС відбудеться, вже традиційна, корпоративна Спартакіада серед співробітників структурних підрозділів Центренерго.

У цьому році Спартакіада приурочена до ювілейної дати - 40-річчя з моменту пуску першого енергоблока Вуглегірської ТЕС, який відзначається наприкінці цього року.

Змагання організовані за ініціативою адміністрації ПАТ «Центренерго» і профспілкового комітету компанії. Популяризація фізичної культури та спорту, пропаганда здорового способу життя серед співробітників, реалізація потреби в спілкуванні, в приємному відпочинку, у відчутті щастя, що в свою чергу сприятливо позначається на психологічному кліматі в колективах і продуктивності праці, - такі основні цілі закладалися оргкомітетом у проведення свята спорту. Організація спортивних змагань дає можливість спортсменам і просто любителям спортивних ігор продемонструвати свої сили та досягнення, а шанувальникам і вболівальникам - отримати задоволення від видовища.

У змаганнях беруть участь п'ять збірних команд: Вуглегірської ТЕС, Зміївської ТЕС, Трипільської ТЕС, а також підприємства Ременерго та Апарату управління Центренерго.

Більш ніж 100 співробітників компанії змагатимуться за першість у чотирьох видах спорту, заявлених у програмі Спартакіади 2012 року: міні-футбол, більярд, волейбол та настільний теніс. У цьому році Спартакіада відкриється змаганнями з міні-футболу та настільного тенісу, які пройдуть з 27 по 29 вересня у Спортивно-оздоровчому комплексі селища Комсомольське (Зміївська ТЕС).

Другим етапом, з 12 по 14 жовтня будуть проходити змагання команд-учасниць за лідерство в турнірі з волейболу та більярду. На цьому етапі учасників змагань буде приймати місто Світлодарськ та Вуглегірська ТЕС.

Першість проходитиме в командному та особистому заліках. Регламент змагань, умови і суддівство, будуть визначені Положеннями про проведення спортивних змагань, узгодженими з правилами проведення турнірів з даних видів спорту.

Команди, які посіли призові місця в окремих видах програми Спартакіади і загальнокомандному заліку, отримають пам'ятні кубки, грамоти, медалі та грошові винагороди. Крім того, учасники змагань, які посядуть I-III місця в особистому заліку, будуть нагороджені цінними подарунками та грамотами.

Організатори турніру докладають всих зусиль для того, щоб Спартакіада стала справжнім святом, як для учасників змагань, так і для всіх жителів приймаючих міст. На спортивному святі вболівальники грають не менш важливу роль, ніж самі спортсмени. Тому можливість для всіх бажаючих приїхати до місця проведення турнірів буде реалізована оргкомітетом, що допоможе створити емоційний підйом і атмосферу корпоративного свята для всіх.

На урочисте відкриття Спартакіади в якості гостей запрошені депутат Харківської обласної ради, голова Зміївської райдержадміністрації Євген Мураєв, в.о. голови Комсомольської селищної ради Дмитро Дихтяр. Учасників турніру привітають генеральний директор ПАТ «Центренерго» Олександр Чмиренко, технічний директор Олег Коземко, директор Зміївської ТЕС Ігор Бабенко, та інші почесні гості. Програмою  Спартакіади заплановані розважальні заходи. Підсумки спортивного свята будуть підведені у місті Світлодарськ. На початку змагань і в день урочистого закриття спартакіади для жителів міст, гостей і спортсменів небо спалахне святковим феєрверком.

Хочеться побажати нашим спортсменам красивих перемог, згуртованого командного духу, поваги до суперника, удачі та позитивних емоцій.