ПАТ „Центренерго” - учасник Х Міжнародного Форуму "Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє"

26.09.2012
У період з 26 по 28 вересня 2012 року відвідувачі десятого Міжнародного Форуму "Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє", мають можливість завітати до стенду енергогенеруючої компанії Центренерго.

До ювілейного Форуму Центренерго підготувала новий, сучасний, привабливий та інформаційно насичений стенд. Зручне розташування стенду дозволяє відвідувачам без зусиль пройти до експозиції, ознайомитися з інформацією, отримати презентаційні матеріали та провести професійні переговори з фахівцями компанії.

Міжнародний Форум - головний виставковий захід енергетичної галузі, який має на меті продемонструвати потенціал підприємств паливно-енергетичного комплексу України та провести зустрічі та переговори, обмінятися досвідом.

Відкриваючи Форум, Міністр енергетики та вугільної промисловості України Юрій Бойко привітав учасників і гостей виставкового свята.

На думку Міністра, сьогоднішній Форум – це черговий крок на шляху до енергетичної незалежності України.

У своїй промові він зазначив: "Для нас дуже важливо, що всі компанії, які сьогодні тут присутні, є нашими партнерами і учасниками створення енергетично незалежної України".

Маємо надію, що для всіх, хто став учасником заходу, стане можливим розширити та активізувати партнерські зв’язки, отримати максимум практичного досвіду, ознайомитися з новими стратегіями та провідними ефективними технологіями, щоб у подальшому використати їх у роботі своїх підприємств та організацій.