Команда Центренерго взяла участь у розіграші Кубку працівників енергетики та вугільної промисловості України з футболу

13.11.2012

З 15 по 21 жовтня 2012 року у м. Алушта проходив V розіграш перехідного Кубку працівників енергетики та вугільної промисловості України з футболу. У ньому взяла участь команда ПАТ «Центренерго». Змагання проходили за ініціативою Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

Розвиток масового футболу в Україні, зміцнення здоров'я, всебічного розвитку людей, що займаються футболом, організація дозвілля, удосконалення спортивної майстерності футболістів, визначення найсильнішої команди, призерів і найкращих футболістів серед підприємств енергетики та вугільної промисловості України - такі основні цілі ставили ініціатори змагань з футболу.

У V розіграші Кубку взяли участь 10 збірних команд від підприємств енергетики та вугільної промисловості України: команда ДП «Дзержинськвугілля», ДХК «Селидіввугілля», ДП «Макіїввугілля», Донецька вугільна енергетична Компанія (ДВЕК), ДП «Ровенькіантрацітуголь», ВАТ «Лисичанськвугілля» , Рівненської АЕС, АК «Харківобленерго», ДП НЕК «Укренерго», ПАТ «Центренерго».

Згідно регламенту команди були поділені на 2 підгрупи, по 5 команд у кожній. Ігри проводилися на полях зі штучним покриттям і на природних газонах.

Результати матчів за участю команди «Енергетик» Зміївської ТЕС ПАТ «Центренерго» були такими: гра з командою ДП «Макіїввугілля» - ПАТ «Центренерго» закінчилася з рахунком 0:3. Голи забили Бєляєв Д. (2 голи) і Саешев Т. (1 гол). Гра ПАТ «Центренерго» і ДВЕК закінчилася внічию з рахунком 1:1. Гол забив Бєляєв Д. З таким самим результатом «Енергетик» ПАТ Центренерго закінчив зустріч з командою Рівненської АЕС. Гол забив Сорокін В.. У грі з командою ДП «Ровенькіантрацітуголь» перемогу команда ПАТ «Центренерго» віддала супернику, зігравши з рахунком 2:0.

Перехідний Кубок працівників енергетики та вугільної промисловості України з футболу завоювала команда ДП «Дзержинськвугілля», вигравши у команди ДП «Ровенькіантрацітуголь» з рахунком 4:3 (по пенальті).

За результатами проведених матчів команда ПАТ «Центренерго» зайняла загальнокомандне 5-е місце.

У складі команди ПАТ «Центренерго» виступили: Озацький Олег, Пивоваров Олександр, Саєшев Тимур, Клименко Олег, Бєляєв Дмитро, Сорокін Віталій, Агапов Олексій, Пархоменко Олег, Кисіль Дмитро, Пономарьов Павло, Чепіга Андрій, Чепіга Максим, Єлецький Всеволод, Домніч Сергій, Візер Сергій, Чаплик Геннадій.

Величезну подяку висловлюємо адміністрації ПАТ «Центренерго», особисто генеральному директору Чмиренко О.М., технічному директору Коземко О.М., директору з економіки Волошиній О.А., директору з охорони праці та загальних питань Яременко В.П. за надану можливість взяти участь у розіграші Кубку і представити Компанію.

І нехай команда ПАТ «Центренерго» не завоювала перемогу, можливо суперник виявився сильнішим, можливо не вистачило рішучості й наполегливості, але наші футболісти все ж показали свою майстерність і заявили про себе. Бажаємо нашим спортсменам міцного здоров'я та нових успіхів у спорті!

І. Жарая