Команди оперативного персоналу ТЕС показали свою професійну майстерність

6.12.2012
Успішний розвиток будь-якого підприємства вимагає постійного підвищення кваліфікації працівників. З кожним роком вимоги до рівня підготовки оперативного персоналу теплових електростанцій стають все вище. Перевірка знань працівників станції, підвищення рівня професійної підготовки, забезпечення надійної експлуатації обладнання та систем управління ТЕС, зниження кількості відмов з вини персоналу, а також впровадження сучасних методів та форм управління технологічним комплексом енергоблоків стали головними завданнями проведення змагань з профмайстерності серед оперативного персоналу електростанцій ПАТ «Центренерго».

У змаганнях брали участь представники Вуглегірської, Зміївської та Трипільської ТЕС за професіями: начальники змін станцій, електричних цехів, цехів теплової автоматики та вимірювань, хімічних і котлотурбінних цехів, а також машиністи котлотурбінних цехів. Всього структурні підрозділи представляли 27 учасників.

Місцем проведення змагань був обраний «Спеціалізований центр підготовки кадрів» (ДП СЦПК) у місті Українка Обухівського району, поруч з Трипільською ТЕС. На урочистому відкритті з привітальним зверненням до учасників виступив директор технічний ПАТ «Центренерго» Олег Коземко, який підкреслив важливість і необхідність підвищення рівня майстерності персоналу та привітав усіх з можливістю гідно представити свої підприємства.

Змагання проходили з 26 по 30 листопада поточного року і складалися з 5 етапів. На першому етапі проводилася перевірка знань галузевих нормативних документів з експлуатації, котлонагляду, газовому господарству, пожежної безпеки з використанням комп'ютерної автоматизованої системи тестування.

Надання першої медичної допомоги потерпілому було наступним етапом змагань. Кожному учаснику команди належало виконати на манекені комплекс реанімаційних заходів.

Одним із видів перевірки професійних знань і правил експлуатації обладнання стали виконання завдань на дільничних тренажерах, які моделюють окремі технологічні системи і відтворюють відповідні ділянки реальних робочих місць. Працівники енергоблоків виконували вправи на тренажерах регенерації, синхронізації генератора, пилосистем, підйому навантаження.

На четвертому етапі змагань учасники повинні були відповісти на індивідуальні теоретичні питання за спеціальностями.

Найбільш відповідальним і показовим етапом стали командні тренування. Загальностанційне протиаварійне тренування із використанням повномасштабного комплексного тренажера КТ-300 дозволило оцінити взаємодію оперативного персоналу. Виконувався підйом станції з «0» після системної аварії. Перемогу у цьому конкурсі здобула команда Вуглегірської ТЕС.

Як зазначили після проведення змагань члени суддівської колегії, до складу якої увійшли представники СЦПК, Центренерго і всіх відокремлених підрозділів, всі команди йшли приблизно на одному рівні. Кожна з них показала високий рівень майстерності, і боротьба йшла на рівних з мінімальним розривом між учасниками. Тому говорити про абсолютне лідерство будь якої команди не можна. І все ж за результатами підрахунку балів доля першого місця була вирішена. Рішенням суддівської колегії в номінації «Краща команда» перше місце зайняла команда Трипільської ТЕС, яка набрала 1611,4 бала. Друге і третє місця посіли Зміївська (1576,8 балів) і Вуглегірська електростанції (1530,4 балів).

Також були визначені призери у номінації «Кращий оперативний працівник». Заохочувальні призи отримали працівники Зміївської ТЕС - Подпорін Д.В., Рідванский В.Г. Яловий О.С., Вуглегірської ТЕС - Болбот В.В., Лінник Т.В. і Трипільської ТЕС - Двірний О.В. і Гаркавий Є.А.

Вітаємо всіх призерів та учасників змагань.

Завдяки таким заходам у керівництва станцій, керівництва цехів є можливість оцінити рівень знань і вміння персоналу діяти в позаштатних ситуаціях. Та й учасникам змагань є над чим замислитися, де є слабкі місця і в якому напрямку далі працювати, удосконалюючи професійні навички.

На думку генерального директора ПАТ «Центренерго» Олександра Чмиренка, такі змагання слід визначити як систему постійного навчання співробітників. Проведення регулярних конкурсів такого масштабу дасть можливість і стимул кожному співробітнику проявити себе і підвищити свої професійні знання.