Інформація щодо роботи Трипільської ТЕС

5.04.2017 ПАТ «Центренерго» продовжує працювати в штатному режимі відповідно до Правил Оптового ринку електроенергії, диспетчерського графіку навантажень та керується у роботі Розпорядженням КМУ від 15.02.2017 року «Про вжиття тимчасових надзвичайних заходів на ринку електричної енергії». На даний час Трипільська ТЕС забезпечує додаткову…Читати далі →

У ПАТ "Центренерго" розпочато підготовку до відзначення Всесвітнього дня охорони праці – 2017

4.04.2017 Девізом цьогорічного Всесвітнього дня охорони праці, який за рішенням Міжнародної організації праці відзначається щорічно 28-го квітня, буде «Удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці».Систематизація, збір та оприлюднення даних про нещасні випадки на виробництві та професійні захворювання має важливе…Читати далі →

Колектив ПАТ "Центренерго" висловлює співчуття у зв'язку з трагедією на шахті "Степова"

3.03.2017 З болем у серці колектив ПАТ "Центренерго" сприйняв повідомлення про страшну трагедію на шахті "Степова" ВАТ "Львіввугілля", що забрала життя гірників.Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблих шахтарів. Бажаємо якнайшвидшого одужання постраждалим.Сумуємо разом з вами!Читати далі →

Підтримка місцевої влади важлива для роботи Трипільської ТЕС

2.03.2017 Сьогодні в.о. генерального директора ПАТ "Центренерго" Олег Коземко разом з головою Київської ОДА Олександром Горганом, депутатом Київської обласної ради Георгієм Цагарешвілі, міським головою м. Українка Павлом Козирєвим відвідали з робочим візитом Трипільську ТЕС.Директор Трипільської ТЕС Петро Кравець та начальник зміни електростанції…Читати далі →

Круглий стіл об’єднав представників громадських організацій та енергетиків

24.02.2017 22 лютого 2017 року в ПАТ «Центренерго» відбувся круглий стіл на тему: "Постачання вугілля на ТЕС ПАТ "Центренерго". У заході взяли участь представники ГМ "ОПОРА", Інституту суспільно економічних досліджень, Центру економічної стратегії, Центру політичних студій «Ейдос», Інституту суспільно-економічних досліджень (Окрема подяка небайдужим…Читати далі →

ПАТ «Центренерго» активно працює над заміщенням антрацитового вугілля

17.02.2017 Питання підвищення ефективності роботи ТЕС ПАТ «Центренерго», вдосконалення технологій виробництва, розроблення більш раціональних та ефективних заходів паливовикористання та шляхів зменшення залежності від антрацитових груп вугілля завжди були пріоритетними у діяльності Товариства. У цьому контексті інформуємо про досягнення…Читати далі →