Новини

Коземко: ПАТ "Центренерго" вживатиме всіх можливих заходів для забезпечення стабільного постачання енергії в складних умовах, що викликані обмеженням поставок вугілля

16.02.2017 В.о. генерального директора ПАТ "Центренерго" Олег Коземко під час прямого ефіру на телеканалі NewsOne надав коментар щодо режиму роботи ТЕС ПАТ "Центренерго" під час введеного надзвичайного стану в енергетиці України, повідомив про заходи, які вживає ПАТ «Центренерго» для зменшення залежності від антрацитових марок вугілля та стабільного…Читати далі →

На Зміївській ТЕС – новий головний інженер

2.02.2017 З 1 лютого 2017 року на посаду головного інженера Зміївської ТЕС призначено Дьяченка Юрія Михайловича, який до цього весь час працював на Вуглегірській ТЕС.За фахом Юрій Михайлович – інженер-електрик електричних систем, здобув вищу освіту в Харківському політехнічному інституті. Загальний стаж роботи 31 рік. Трудову діяльність…Читати далі →

ПАР залишається альтернативним джерелом поставок вугілля для ПАТ «Центренерго»

1.02.2017 Про це, зокрема, йшлося під час зустрічі в.о. генерального директора ПАТ «Центренерго» Коземка Олега Мироновича з Надзвичайним і Повноважним Послом Південно-Африканської Республіки в Україні паном Крістіаном Альбертусом Бассоном 1 лютого 2017 року.Під час зустрічі О.Коземко поінформував Посла про роботу Товариства та поточний…Читати далі →

ПАТ «Центренерго» посилює комунікаційну та міжнародну діяльність

26.01.2017 Для формування нових напрямків комунікаційної стратегії ПАТ «Центренерго»,  посилення  зв’язків з громадськістю та міжнародною спільнотою в Товаристві створено Департамент зовнішніх комунікацій. До його компетенції віднесено питання розвитку та підтримки зовнішньоекономічних зв’язків компанії, оперативного інформування…Читати далі →

Привітання з Днем енергетика

22.12.2016 Шановні працівники та ветерани енергетичної галузі, дорогі колеги!Колектив ПАТ «Центренерго» вітає всіх працівників галузі з професійним святом - Днем енергетика!Підприємства електроенергетики, без перебільшення, можна назвати стратегічно важливим і надійним фундаментом, що забезпечує надійну роботу промислового сектора,…Читати далі →

Спортивне свято вдалося!

19.12.2016 ПАТ «Центренерго» та його персонал живе не тільки трудовими буднями, а й захоплюючими колективними заходами, які проводяться серед структурних підрозділів Товариства. Прикладом цього є спортивні змагання. Спортивні ігри – це завжди яскраве свято, де, незважаючи на конкуренцію і суперництво, панує атмосфера дружби і солідарності,…Читати далі →